Sebestény Lili

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Üdvözlöm! Sebestény Lili vagyok Békéscsabáról. Munkalehetőség miatt vagyok itt. Diákmunkát keresve szerettem volna olyan munkát végezni, ahol fiatalos környezetben és egyszerű feladatok körében tudom végezni a munkámat. Mivel sajnos nem találtam ilyesfajta diákmunkát ezért részmunkaidős állások között kezdtem el keresgetni. Idén tettem le az érettségit és szeretném kipróbálni magamat a munka világában. 2016-óta a Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziumának és Kollégiumának tanulója vagyok, amit eddig érettségivel geyütt rendezvényszervezőként végeztem el. Jelenleg még az intézményben tanulok és kezdem az utolsó évemet 2020-2021-es tanévemet Grafikusként. Angol nyelvet több éven keresztül tanultam. Szakközépiskolámban az angol érettségit előrehozott érettségiként tettem le. Grafikusi szakmámat 2016-óta tanulom, így jelentős tudásom van a grafikák elkészítésében, és egyéb arculatok, brossúrák, reklámtermékek látványtervének elkészítésében. Többnyire Adobe Illusztrátort és Adobe Photoshopot használtam, de a portfólióm elkészítésében az Adobe InDesign nevű program segített nekem. Mindemellett kiemelkedő szinten értek a Power Point prezentáció készítő programhoz. Word programhoz alap szinten értek. Úgy vélem, hogy maximálisan teljesíteni tudom a rám bízott feladatokat. Munkámat precízen végzem és nyitott vagyok bármilyen feladatra. Remélem, a fentiek felkeltették érdeklődését, én készen állok arra, hogy önnel dolgothassak.

Üdvözlöm!

Sebestény Lili vagyok Békéscsabáról. Munkalehetőség miatt vagyok itt.

Diákmunkát keresve szerettem volna olyan munkát végezni, ahol fiatalos környezetben és egyszerű feladatok körében tudom végezni a munkámat. Mivel sajnos nem találtam ilyesfajta diákmunkát ezért részmunkaidős állások között kezdtem el keresgetni.

Idén tettem le az érettségit és szeretném kipróbálni magamat a munka világában.

2016-óta a Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziumának és Kollégiumának tanulója vagyok, amit eddig érettségivel geyütt rendezvényszervezőként végeztem el. Jelenleg még az intézményben tanulok és kezdem az utolsó évemet 2020-2021-es tanévemet Grafikusként.

Angol nyelvet több éven keresztül tanultam. Szakközépiskolámban az angol érettségit előrehozott érettségiként tettem le.

Grafikusi szakmámat 2016-óta tanulom, így jelentős tudásom van a grafikák elkészítésében, és egyéb arculatok, brossúrák, reklámtermékek látványtervének elkészítésében.

Többnyire Adobe Illusztrátort és Adobe Photoshopot használtam, de a portfólióm elkészítésében az Adobe InDesign nevű program segített nekem.

Mindemellett kiemelkedő szinten értek a Power Point prezentáció készítő programhoz. Word programhoz alap szinten értek.

Úgy vélem, hogy maximálisan teljesíteni tudom a rám bízott feladatokat. Munkámat precízen végzem és nyitott vagyok bármilyen feladatra.

Remélem, a fentiek felkeltették érdeklődését, én készen állok arra, hogy önnel dolgothassak.

Nyelvtudás

Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    5600, Békéscsaba

  • Telefon

    +36 30 753 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek