Vajda Csilla

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Szervezd ki költséghatékonyan vállalkozásod napi rutinfeladatait, hogy több időd maradjon a stratégiai teendőkre. Négy éve dolgozom televíziós és social media tartalomszerkesztőként, így értékes tapasztalatot szereztem videó vágás, képszerkesztés és FB-posztok készítésében. Ehhez elengedhetetlen a precizitás, a pontosság és az elhivatottság, amit online marketing asszisztensként is rendkívül fontosnak tartok, hogy maradéktalanul elégedett legyél a munkámmal. Két nyelven írok és beszélek, angolul és németül. De keress bátran ha egy ütős hírlevélre, egy látványos prezentációra vagy egy lebilincselő blogbejegyzésre van szükséged. Ezen felül még segítségedre lehetek WP oldalak szerkesztésében, kisebb grafikai munkákban, vagy webshop kezelésben is, de ha megszabadulnál időrabló adminisztratív feldataidtól, akkor is keress bátran. Ismerj meg: https://www.vajdacsilla.hu/

Szervezd ki költséghatékonyan vállalkozásod napi rutinfeladatait, hogy több időd maradjon a stratégiai teendőkre.

Négy éve dolgozom televíziós és social media tartalomszerkesztőként, így értékes tapasztalatot szereztem videó vágás, képszerkesztés és FB-posztok készítésében. Ehhez elengedhetetlen a precizitás, a pontosság és az elhivatottság, amit online marketing asszisztensként is rendkívül fontosnak tartok, hogy maradéktalanul elégedett legyél a munkámmal.

Két nyelven írok és beszélek, angolul és németül.

De keress bátran ha egy ütős hírlevélre, egy látványos prezentációra vagy egy lebilincselő blogbejegyzésre van szükséged. Ezen felül még segítségedre lehetek WP oldalak szerkesztésében, kisebb grafikai munkákban, vagy webshop kezelésben is, de ha megszabadulnál időrabló adminisztratív feldataidtól, akkor is keress bátran.

Ismerj meg: https://www.vajdacsilla.hu/

Nyelvtudás

Német, Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 70 520 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek