Réka Tóth

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Értékelések
 • Kapcsolat

Magamról

Szia! Tóth Réka vagyok, 5 évig Iparművészeti iskolában tanultam magas óraszámban rajzzal és digitális rajz program ismerettel. Ezután elvégeztem egy (mesekönyv) illusztrátor képzést a Corvin rajziskolában. Ezeken a helyeken megtanultam magazint szerkeszteni indesign programban és egyéb design programok használatát pl. : Adobe Photoshop, Adobe illustrator, Corel draw, és még sok egyéb programot illetve folyamatosan fejlesztettem digitális illetve hagyományos rajzkészségeim. Gyakorlatban leginkább logó-, arculat tervezésnél, egyedi grafikák készítésénél, illusztrációs munkáknál kamatoztattam ezt a tudásom, de szívesen vállalok más kreatív munkákat is. Mindig is közel álltak hozzám a gyerek, úgyhogy tanulmányaimmal párhuzamosan elkezdtem bébiszitterkedni és jelenleg kisgyermek nevelő- és gondozó képzésre járok szombatonként. És emellett vállalok bébiszitterkedést és kreatív munkákat is.

Szia! Tóth Réka vagyok, 5 évig Iparművészeti iskolában tanultam magas óraszámban rajzzal és digitális rajz program ismerettel. Ezután elvégeztem egy (mesekönyv) illusztrátor képzést a Corvin rajziskolában. Ezeken a helyeken megtanultam magazint szerkeszteni indesign programban és egyéb design programok használatát pl. : Adobe Photoshop, Adobe illustrator, Corel draw, és még sok egyéb programot illetve folyamatosan fejlesztettem digitális illetve hagyományos rajzkészségeim. Gyakorlatban leginkább logó-, arculat tervezésnél, egyedi grafikák készítésénél, illusztrációs munkáknál kamatoztattam ezt a tudásom, de szívesen vállalok más kreatív munkákat is.

Mindig is közel álltak hozzám a gyerek, úgyhogy tanulmányaimmal párhuzamosan elkezdtem bébiszitterkedni és jelenleg kisgyermek nevelő- és gondozó képzésre járok szombatonként. És emellett vállalok bébiszitterkedést és kreatív munkákat is.

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
2.3
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Julianna

egy éve

Sajnos a megebszéltek szerint elküldtem az emailt, ennek lassan egy hete . Arra nem jött válasz. Küldtem még egyet, arra sem. Teledonon pedig azóta sem érem el:(

0
0

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  2310, Szigetszentmiklós

 • Telefon

  +36 30 894 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek