Berecz Dorka

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Szia! Dorka vagyok, anglisztika BA végzettségem van a Pázmány Péter egyetemről. Jelenleg kreatív írás és újságírás gyakornokként dolgozom Spanyolországban. Ezenkívül mű- és szakfordítási specializációval rendelkezem az anglisztika BA egyetemi képzésemen belül. Többéves HR adminisztrációs munkatapasztalatom van, illetve különböző alapítványoknak és szervezeteknek fordítok önkéntesen, vagy segítek be a közösségi média oldalaik vezetésében. Szövegírást, szövegszerkesztést, internetes kutatást, fordítást vállalok. Egyetemi tapasztalatom: Angol nyelvű mindennapi, kulturális, politikai, gazdasági, társadalmi, valamint nyelv- és irodalomtudományi szövegeket felelős értelmezése, közvetítése és alkotása írásban és szóban. Több stílusregiszterben, az adott műfaj szabályrendszerének megfelelően, közérthetően, választékos stílusban írásos és szóbeli kommunikáció. Írásos elemzések elkészítése, valamint kreatív- és esszéírás.

Szia!

Dorka vagyok, anglisztika BA végzettségem van a Pázmány Péter egyetemről. Jelenleg kreatív írás és újságírás gyakornokként dolgozom Spanyolországban. Ezenkívül mű- és szakfordítási specializációval rendelkezem az anglisztika BA egyetemi képzésemen belül. Többéves HR adminisztrációs munkatapasztalatom van, illetve különböző alapítványoknak és szervezeteknek fordítok önkéntesen, vagy segítek be a közösségi média oldalaik vezetésében.

Szövegírást, szövegszerkesztést, internetes kutatást, fordítást vállalok.

Egyetemi tapasztalatom:

Angol nyelvű mindennapi, kulturális, politikai, gazdasági, társadalmi, valamint nyelv- és irodalomtudományi szövegeket felelős értelmezése, közvetítése és alkotása írásban és szóban. Több stílusregiszterben, az adott műfaj szabályrendszerének megfelelően, közérthetően, választékos stílusban írásos és szóbeli kommunikáció. Írásos elemzések elkészítése, valamint kreatív- és esszéírás.

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    8000, Székesfehérvár

  • Telefon

    +36 30 862 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek