Richárd

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Kedves érdeklődő! Richárd vagyok a PcHáziorvos! Immáron több mint 10 éve foglalkozom informatikával. Évek során folyamatosan bővítem ismereteim tárházát autodidakta és képzések által. Mindezt azért teszem mert elmondhatom magamról, hogy megtaláltam a hivatásomat. Számomra ez nem csak egy munka, amit meg kell csinálni, hanem egy hobbi egy életvitel. Imádom, hogy segíthetek az embereknek megmutatni a furfangos eszközök használatának praktikáit. Na de lássuk mivel is foglalkozom egészen pontosan: Elsősorban lakossági ügyfelek számítástechnikai gondjaik megoldására specializálódtam. Legyen az szó egy új informatikai eszköz beüzemeléséről (nyomtató, notebook, Wi-Fi, okostelefon) vagy egy meglévő készülék karbantartásáról, javításáról esetleges felújításáról, gyorsításáról. Amiben még tudok segíteni az notebook, PC, okostelefon, tablet készülékek helyes használatának elsajátításában. Kisebb nagyobb trükkök megmutatása a mindennapi használat megkönnyítésére. Itt megragadnám az alkalmat, hogy megemlítsem „NEM CSAK A HÚSZÉVESEKÉ A VILÁG” várom, idősebb korosztályok jelentkezését is. PcHázirovos

Kedves érdeklődő!

Richárd vagyok a PcHáziorvos!

Immáron több mint 10 éve foglalkozom informatikával. Évek során folyamatosan bővítem ismereteim tárházát autodidakta és képzések által. Mindezt azért teszem mert elmondhatom magamról, hogy megtaláltam a hivatásomat. Számomra ez nem csak egy munka, amit meg kell csinálni, hanem egy hobbi egy életvitel. Imádom, hogy segíthetek az embereknek megmutatni a furfangos eszközök használatának praktikáit.

Na de lássuk mivel is foglalkozom egészen pontosan:

Elsősorban lakossági ügyfelek számítástechnikai gondjaik megoldására specializálódtam. Legyen az szó egy új informatikai eszköz beüzemeléséről (nyomtató, notebook, Wi-Fi, okostelefon) vagy egy meglévő készülék karbantartásáról, javításáról esetleges felújításáról, gyorsításáról.

Amiben még tudok segíteni az notebook, PC, okostelefon, tablet készülékek helyes használatának elsajátításában. Kisebb nagyobb trükkök megmutatása a mindennapi használat megkönnyítésére.

Itt megragadnám az alkalmat, hogy megemlítsem „NEM CSAK A HÚSZÉVESEKÉ A VILÁG” várom, idősebb korosztályok jelentkezését is.

PcHázirovos

Nyelvtudás

Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    2143, Kistarcsa

  • Telefon

    +36 70 315 ** ** Tovább

  • Weboldal
Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek