Henriett

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Üdvözlök mindenkit! Mivel az oldalon található lehetőségek között nem található meg az a kategória, amivel én foglalkozom, ezért teszek egy kísérletet itt bemutatni: Üdvözöl a Seidler Group Agency! www.seidlergroupagency.hu Teljes körű szolgáltatást nyújtunk cégek, vállalkozók magánszemélyek, külföldiek és harmadik országbeli állampolgárok részére is.Tapasztalat, alaposság és diszkréció, maximális korrektség. Keressen minket bizalommal. Ügynökségünk elsődlegesen külföldiek és harmadik országbeli állampolgárokat érintő ügyintézésére és közvetítésre specializálódott, valamint a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal által lefolytatott, teljes körű eljárások lebonyolításában is készséggel áll rendelkezésre. A Seidler Group Agency elhivatottsága abban rejlik, hogy ha komplikáció is lépne fel, addig járunk, amíg pontot nem teszünk az ügy végére! Mindezt családias, közvetlen hozzáállással, Ügyfeleink legnagyobb megelégedéséért! Több éves tapasztalattal a hátunk mögött, csapatunk széleskörű ügyintézésre adta a fejét, a megvalósítás tág fogalomtárával egyaránt, a legcsekélyebbtől, a legbonyolultabb feladatkör teljesítéséig. A kulcs a kellő odafigyelés, valamint a széles kapcsolatrendszer. Amennyiben nem találja az aktuális elintézni valóját, jelentkezzen nálunk bátran a megadott elérhetőségeken! Lehet, még nem merült fel, de a segítségére lehetünk!

Üdvözlök mindenkit!

Mivel az oldalon található lehetőségek között nem található meg az a kategória, amivel én foglalkozom, ezért teszek egy kísérletet itt bemutatni:

Üdvözöl a Seidler Group Agency!

www.seidlergroupagency.hu

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk cégek, vállalkozók magánszemélyek, külföldiek és harmadik országbeli állampolgárok részére is.Tapasztalat, alaposság és diszkréció, maximális korrektség. Keressen minket bizalommal.

Ügynökségünk elsődlegesen külföldiek és harmadik országbeli állampolgárokat érintő ügyintézésére és közvetítésre specializálódott, valamint a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal által lefolytatott, teljes körű eljárások lebonyolításában is készséggel áll rendelkezésre.

A Seidler Group Agency elhivatottsága abban rejlik, hogy ha komplikáció is lépne fel, addig járunk, amíg pontot nem teszünk az ügy végére! Mindezt családias, közvetlen hozzáállással, Ügyfeleink legnagyobb megelégedéséért!

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött, csapatunk széleskörű ügyintézésre adta a fejét, a megvalósítás tág fogalomtárával egyaránt, a legcsekélyebbtől, a legbonyolultabb feladatkör teljesítéséig. A kulcs a kellő odafigyelés, valamint a széles kapcsolatrendszer.

Amennyiben nem találja az aktuális elintézni valóját, jelentkezzen nálunk bátran a megadott elérhetőségeken! Lehet, még nem merült fel, de a segítségére lehetünk!

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 20 982 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek