TartalomMűhely

A cég képviselője: Eszter
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Helló! Számlaképes, SEO-ban jártas, szabadúszó kreatív szövegíró vagyok, 9 éves szövegírói múlttal. Készítek blogbejegyzéseket, egyedi termékleírásokat. Teljes weboldal szövegezést és landing oldalt, offline szöveget is vállalok. Tőlem egyedi tartalmat kapsz. Ha egyszerű SEO szövegre van szükséged, az is színvonalas lesz, de nagyon szeretem az alapos, magas minőségű tartalmakat. Ezekhez szívesen végzek kutatómunkát, így az évek során egészen kiképeztem magam egy rakat különböző területen. Ezért is dolgozom viszonylag gyorsan, ami egy órabéres megállapodásnál a megrendelőnek is nagy előny. Számos megrendelőmnek én magam töltöm fel az elkészült blogokat, sokukkal hosszú évek óta dolgozom együtt. Ha angol kell, hát angolul írok és akár fordítok is. Egyszerűbb szövegek, termékleírások készítését olasz nyelven szintén vállalom. Számtalan témában írtam már, számtalan megrendelőnek, akik közt weboldalakat készítő szabadúszó programozók, marketing ügynökségek és egyéni megrendelők is akadnak bőven. Jelenleg coachinggal foglalkozom és tanulok, miközben folyamatosan vannak különböző szövegírói munkáim is. Ha gondolod, próbáld ki, milyen velem együtt dolgozni!

Helló! Számlaképes, SEO-ban jártas, szabadúszó kreatív szövegíró vagyok, 9 éves szövegírói múlttal. Készítek blogbejegyzéseket, egyedi termékleírásokat. Teljes weboldal szövegezést és landing oldalt, offline szöveget is vállalok.

Tőlem egyedi tartalmat kapsz. Ha egyszerű SEO szövegre van szükséged, az is színvonalas lesz, de nagyon szeretem az alapos, magas minőségű tartalmakat. Ezekhez szívesen végzek kutatómunkát, így az évek során egészen kiképeztem magam egy rakat különböző területen. Ezért is dolgozom viszonylag gyorsan, ami egy órabéres megállapodásnál a megrendelőnek is nagy előny.

Számos megrendelőmnek én magam töltöm fel az elkészült blogokat, sokukkal hosszú évek óta dolgozom együtt.

Ha angol kell, hát angolul írok és akár fordítok is.

Egyszerűbb szövegek, termékleírások készítését olasz nyelven szintén vállalom.

Számtalan témában írtam már, számtalan megrendelőnek, akik közt weboldalakat készítő szabadúszó programozók, marketing ügynökségek és egyéni megrendelők is akadnak bőven.

Jelenleg coachinggal foglalkozom és tanulok, miközben folyamatosan vannak különböző szövegírói munkáim is.

Ha gondolod, próbáld ki, milyen velem együtt dolgozni!

Nyelvtudás

Angol, Olasz

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    3000, Hatvan

  • Telefon

    +36 20 280 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek