Kinga

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Első diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem angol nyelv és kultúra szakon, e képzésen belül pedig a fordítói specializációt választottam. Tanulmányaim során több különböző területet is igyekeztem érinteni, hogy minél szerteágazóbb fordítási tapasztalatot szerezhessek, így a szépirodalmi szövegek mellett dolgoztam jogi, gazdasági, de természettudományi szövegek fordításával is. Az egyetem alatt főként olyan szemináriumokat hallgattam, melyeken belül nagyobb lehetőség adódott elsajátítani a fordításelmélet és a fordítástechnika gyakorlatát. Ezen felül 2019-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem keleti nyelvek és kultúrák alapszak arab szakirányán végeztem, ahol főként a leíró nyelvészet mellett a klasszikus arab szövegek fordítása volt hangsúlyos. Tanulmányaim során önkéntesként részt vettem az AIESEC diákszervezetben, ahol külföldi hallgatóknak segítettem a hazai ügyek intézésében, de az Erasmus+ program keretén belül további négy hónapot töltöttem Barcelonában, ahol a város egyik legnépszerűbb hostelében dolgoztam. Spanyolországban töltött időm során egy multikulturális csapat tagjává váltam, így megtanultam különböző nemzetiségű emberekkel együtt dolgozni, melynek hatására kulturális érzékenységem és empatikus attitűdöm is sokat fejlődött. Az említett tapasztalatot alkalmazva jelenleg angol nyelvű CSR-ként dolgozom. Munkám során napi szinten használom az angol nyelvet mind szóban, mind írásban, de szívesen szánnék időt emellett arra is, hogy fordítási tapasztalataimat gyarapítsam.

Első diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem angol nyelv és kultúra szakon, e képzésen belül pedig a fordítói specializációt választottam. Tanulmányaim során több különböző területet is igyekeztem érinteni, hogy minél szerteágazóbb fordítási tapasztalatot szerezhessek, így a szépirodalmi szövegek mellett dolgoztam jogi, gazdasági, de természettudományi szövegek fordításával is. Az egyetem alatt főként olyan szemináriumokat hallgattam, melyeken belül nagyobb lehetőség adódott elsajátítani a fordításelmélet és a fordítástechnika gyakorlatát. Ezen felül 2019-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem keleti nyelvek és kultúrák alapszak arab szakirányán végeztem, ahol főként a leíró nyelvészet mellett a klasszikus arab szövegek fordítása volt hangsúlyos.

Tanulmányaim során önkéntesként részt vettem az AIESEC diákszervezetben, ahol külföldi hallgatóknak segítettem a hazai ügyek intézésében, de az Erasmus+ program keretén belül további négy hónapot töltöttem Barcelonában, ahol a város egyik legnépszerűbb hostelében dolgoztam. Spanyolországban töltött időm során egy multikulturális csapat tagjává váltam, így megtanultam különböző nemzetiségű emberekkel együtt dolgozni, melynek hatására kulturális érzékenységem és empatikus attitűdöm is sokat fejlődött. Az említett tapasztalatot alkalmazva jelenleg angol nyelvű CSR-ként dolgozom. Munkám során napi szinten használom az angol nyelvet mind szóban, mind írásban, de szívesen szánnék időt emellett arra is, hogy fordítási tapasztalataimat gyarapítsam.

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 731 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek