Férfikölcsönző

A cég képviselője: Tamás
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Értékelések
 • Kapcsolat

Magamról

Sziasztok Tekulics Tamás vagyok a Férfikölcsönző és a TisztaKlíma megalapítója, minőségi klíma tisztítással 5 éve foglalkozom, a Férfikölcsönzőt 2020-ban alapítottam azóta rengeteg sikeres feladatot tudtam le magam mögött. (Vízszerelés, Bútorszerelés, Festés, Burkolás, Kisebb nagyobb javítási munkák, sőt még a kertben is szoktunk tevékenykedni. De a legjobban úgy tudnám bemutatni a Férfikölcsönzőt hogyha ellátogat a Facebook oldalamra az alábbi linken : https://www.facebook.com/ferfikolcsonzo/- itt rengeteg munkát tudsz nézni amiket sikeresen elvégeztünk, sőt rengeteg véleményt is tudsz olvasni, hogy 100%-ig meggyőződjön róla, hogy a Férfikölcsönző lesz akire szüksége van ! -Klímaszerelő - Építőipari jártasságok/ ezermester https://ferfikolcsonzo.hu/ https://xn--tisztaklma-r8a.hu/ Párom keramikus, ami ezzel kapcsolatos bármit eltud készíteni, illetve takarítással is foglalkozik jelenleg kettő magánlakással és egy 100nm irodának a takarítását végzi el heti/ két heti rendszerességgel. Sőt volt már közünk hajótakarításhoz is.

Sziasztok Tekulics Tamás vagyok a Férfikölcsönző és a TisztaKlíma megalapítója, minőségi klíma tisztítással 5 éve foglalkozom, a Férfikölcsönzőt 2020-ban alapítottam azóta rengeteg sikeres feladatot tudtam le magam mögött. (Vízszerelés, Bútorszerelés, Festés, Burkolás, Kisebb nagyobb javítási munkák, sőt még a kertben is szoktunk tevékenykedni. De a legjobban úgy tudnám bemutatni a Férfikölcsönzőt hogyha ellátogat a Facebook oldalamra az alábbi linken :

- itt rengeteg munkát tudsz nézni amiket sikeresen elvégeztünk, sőt rengeteg véleményt is tudsz olvasni, hogy 100%-ig meggyőződjön róla, hogy a Férfikölcsönző lesz akire szüksége van !

-Klímaszerelő

- Építőipari jártasságok/ ezermester

Párom keramikus, ami ezzel kapcsolatos bármit eltud készíteni, illetve takarítással is foglalkozik jelenleg kettő magánlakással és egy 100nm irodának a takarítását végzi el heti/ két heti rendszerességgel.

Sőt volt már közünk hajótakarításhoz is.

Nyelvtudás

Német, Angol, Magyar

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

András

2 éve

Tamás nagyon gyorsan és pontosan végezte el a feladatot, amivel megbíztam. A kommunikáció nagyon simán ment és még a hangulatom is jobb lett a jó hangulatú üzenetváltásoknak köszönhetően. Abszolút ajánlom bárkinek Tamást, nagyon jó és korrekt szakember!

0
0
Tamás válaszolta

2 éve

Minden rendben volt egyből kaptam az utalást a feladat elvégzése után korrekt volt minden

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1086, Budapest

 • Telefon

  +36 30 439 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek