Kameche Abdelghani

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Scroll down for English Ön az a fajta ember aki szereti rendben és tisztán tartani a házát, mert ez sokat elárul róla? Esteleg fél felmászni és kitisztítani az ereszcsatornáit? Esetleg attól tart, hogy valaki felmászik a tetőre és összetöri a cserepeket rajta? Ha igen, én vagyok az Ön embere. Kitisztítom az ereszcsatornáit remek és elérhető áron, anélkül, hogy létrát használnék vagy felmásznék a tetőre. Mégtöbb információért és időpont foglalásért keressen bizalommal. Are you that person who cares about cleaning his house because its picture from him? Are afraid to climb up to clean your rain gutters,? Are you afraid to hire someone who will walk on your roof and broke your roof tiles? If yes I'm your men I'm doing cleaning rain gutters, with very reasonable price without using ladder or climbing on your roof, contact me for more details and scheduling your appointment.

Scroll down for English

Ön az a fajta ember aki szereti rendben és tisztán tartani a házát, mert ez sokat elárul róla? Esteleg fél felmászni és kitisztítani az ereszcsatornáit? Esetleg attól tart, hogy valaki felmászik a tetőre és összetöri a cserepeket rajta? Ha igen, én vagyok az Ön embere. Kitisztítom az ereszcsatornáit remek és elérhető áron, anélkül, hogy létrát használnék vagy felmásznék a tetőre. Mégtöbb információért és időpont foglalásért keressen bizalommal.

Are you that person who cares about cleaning his house because its picture from him? Are afraid to climb up to clean your rain gutters,? Are you afraid to hire someone who will walk on your roof and broke your roof tiles? If yes I'm your men I'm doing cleaning rain gutters, with very reasonable price without using ladder or climbing on your roof, contact me for more details and scheduling your appointment.

Nyelvtudás

Angol, Francia, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 30 602 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek