Vörös Norbert

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Szia, Vörös Norbert vagyok. Abban segítek, hogy minél hamarabb felpörögjön a Facebook üzleti oldalad. Sokat ülsz a gép előtt és nem tudod mit írj az oldaladra, mert ugye a semmi nem mond semmit .... ebben gondolom egyet értünk. Ebben, gondolom, azért értünk egyet, mert mind a ketten tudjuk, hogy Facebook oldal, Weboldal látogatók nélkül nincsen értékesítés. Valószínűleg nap, mint nap tapasztalod mennyire megkeseríti az életed a folytonos kényszer, a korlátozott időbeosztás és a kínzó csend, hogy miről írj. Mit is írjak ma, holnap, jövő hétre és a hónapra előre tervezve? Lájkoljanak, kommenteljenek a posztokhoz, gyors játék, interakciók is legyenek a Facebook oldalamon és nem utolsó sorban értékesítés ... Kérdések, tervek ismerősek, akkor tudok Neked segíteni és 1-2 óra alatt elkészíted 30 napra előre a Facebook oldal bejegyzéseid és sosem fogsz kifogyni az ötletekből és ráadásul piszkosul kedvezően. Igy ... soha nem pazarolsz egy percet sem a tartalom készítésével. Hidd el .... Órákat adok vissza a napodból! A tartalom megírása az egyik legnagyobb nehézséged volt .... eddig. Sokan próbálkoznak, mint ahogy én is anno. Dropshipping webáruházat nyitottam és nekem is szükségem volt, posztokra, hírlevelekre, blogbejegyzésre egy szóval tartalomra. Elkezdtem beleásni magam a szövegírásba és eljött az idő, hogy a megszerzett többéves tudást, tapasztalatot vissza adjam. Akkor, miért nem csinálom a webáruházat, ha már megvan a szövegírás? Kérdésedre a válaszom, hogy sok más feladat is van a webáruház üzemeltetésével.Termékfeltöltés, raktárkészletet napi szintre frissíteni, ügyfélszolgálat, termék rendelés leadása, termék kutatás, dizájn kialakítása, szövegek hova és miként kerüljenek az éppen trendnek megfelelően az oldalra, ezeknek a felkutatása és még persze sorolhatnám a teendőket, de még nem is írtam egy sort sem, ráadásul marketing tervem sincsen .... magánélet, család, rokonok, ismerősök is vannak az életünkben. Nem igaz? Egyszóval a kettő egyszere nem működik. Tudom milyen nehéz és időigényes a szöveg megírása. Legfőképpen azt, milyen költséges hiszen akár csak most kezdted el a vállalkozásod és már 30-40 ezer forintokat elkérnek. Legyen MLM üzlet vagy webáruház amivel foglalkozol, de kell a látogató és a közösségi marketing ami, közösségi. Nem igaz? Én most búcsúzom...de te maradj még, görgess és olvasd át az oldalt. Sikeres Facebook oldal kezelést kívánok! Üdvözlettel, Vörös Norbert U.i.: Nézd...ha eljutottál idáig, akkor érzed, hogy valami nincs rendben a Facebook oldaladdal ...igaz? Mit fogsz "mondani a látogatóknak", ha véletlenül oda látogat? "Bocs, de ide most nem tudtam mit írni, amikor segíthettem volna" - hiszen úgyis van a garancia, ha mégsem válna be a Szolgáltatásom akkor csak visszakéred a csomag árát...nem igaz? Akkor miért hagynád, hogy később lelkifurdalásod legyen? Hisz végső soron semmit sem kockáztatsz... Kérdéseket és észrevételeidet szívesen várom!

Szia, Vörös Norbert vagyok. Abban segítek, hogy minél hamarabb felpörögjön a Facebook üzleti oldalad.

Sokat ülsz a gép előtt és nem tudod mit írj az oldaladra, mert ugye a semmi nem mond semmit .... ebben gondolom egyet értünk. Ebben, gondolom, azért értünk egyet, mert mind a ketten tudjuk, hogy Facebook oldal, Weboldal látogatók nélkül nincsen értékesítés.

Valószínűleg nap, mint nap tapasztalod mennyire megkeseríti az életed a folytonos kényszer, a korlátozott időbeosztás és a kínzó csend, hogy miről írj.

Mit is írjak ma, holnap, jövő hétre és a hónapra előre tervezve?

Lájkoljanak, kommenteljenek a posztokhoz, gyors játék, interakciók is legyenek a Facebook oldalamon és nem utolsó sorban értékesítés ...

Kérdések, tervek ismerősek, akkor tudok Neked segíteni és 1-2 óra alatt elkészíted 30 napra előre a Facebook oldal bejegyzéseid és sosem fogsz kifogyni az ötletekből és ráadásul piszkosul kedvezően.

Igy ... soha nem pazarolsz egy percet sem a tartalom készítésével.

Hidd el .... Órákat adok vissza a napodból!

A tartalom megírása az egyik legnagyobb nehézséged volt .... eddig.

Sokan próbálkoznak, mint ahogy én is anno. Dropshipping webáruházat nyitottam és nekem is szükségem volt, posztokra, hírlevelekre, blogbejegyzésre egy szóval tartalomra.

Elkezdtem beleásni magam a szövegírásba és eljött az idő, hogy a megszerzett többéves tudást, tapasztalatot vissza adjam.

Akkor, miért nem csinálom a webáruházat, ha már megvan a szövegírás?

Kérdésedre a válaszom, hogy sok más feladat is van a webáruház üzemeltetésével.Termékfeltöltés, raktárkészletet napi szintre frissíteni, ügyfélszolgálat, termék rendelés leadása, termék kutatás, dizájn kialakítása, szövegek hova és miként kerüljenek az éppen trendnek megfelelően az oldalra, ezeknek a felkutatása és még persze sorolhatnám a teendőket, de még nem is írtam egy sort sem, ráadásul marketing tervem sincsen .... magánélet, család, rokonok, ismerősök is vannak az életünkben. Nem igaz? Egyszóval a kettő egyszere nem működik.

Tudom milyen nehéz és időigényes a szöveg megírása. Legfőképpen azt, milyen költséges hiszen akár csak most kezdted el a vállalkozásod és már 30-40 ezer forintokat elkérnek.

Legyen MLM üzlet vagy webáruház amivel foglalkozol, de kell a látogató és a közösségi marketing ami, közösségi. Nem igaz?

Én most búcsúzom...de te maradj még, görgess és olvasd át az oldalt.

Sikeres Facebook oldal kezelést kívánok!

Üdvözlettel,

Vörös Norbert

U.i.: Nézd...ha eljutottál idáig, akkor érzed, hogy valami nincs

rendben a Facebook oldaladdal ...igaz?

Mit fogsz "mondani a látogatóknak", ha véletlenül oda látogat?

"Bocs, de ide most nem tudtam mit írni, amikor segíthettem volna" - hiszen úgyis van a garancia, ha mégsem válna be a Szolgáltatásom akkor csak visszakéred a csomag árát...nem igaz?

Akkor miért hagynád, hogy később lelkifurdalásod legyen? Hisz végső soron semmit sem kockáztatsz...

Kérdéseket és észrevételeidet szívesen várom!

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    6500, Baja

  • Telefon

    +44 7877 1 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek