Sipos Anna

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Sipos Anna (Panni) vagyok, Budapesten élek. Korábban az állami szférában dolgoztam grafikusként, három éve azonban önállóan próbálom megállni a helyem. A legtöbb grafikai tervezési feladatban otthon érzem magam és igyekszem a tőlem telhető maximumot kihozni az adott munkából. Szeretem a letisztult, minimalista designt, de a színes, vibráló hangulatú elképzelésektől sem riadok vissza. A hivatali munkának köszönhetően kíválóan tudok kész arculat alapján, megadott paraméterekkel dolgozni. ECDL vizsgám is van, irodai programokat is magabiztosan kezelem. Sok mindent autodidakta módon tanultam, de részt vettem több, hosszabb-rövidebb tanfolyamon is: Grafikus OKJ (Soter-Line Oktatási Központ) Grafika és animáció tanfolyam (Exographic) Kiadványszerkesztő (RUANDER Oktatóközpont) Adobe Indesign, Photoshop és Illustrator program ismeretem magas, az After Effects-et alapszinten használom. Egyszerűbb, alap 2D animációt el is tudok készíteni. Szövegírást is szívesen vállalok, beauty témában több cikket írtam már megbízás alapján, de bármilyen területen elboldogulok, hisz 100%-ban beleásom magam az adott témakörben felmerülő kérdésekbe. Talán túlságosan is :) Megadott kulcszsavak alapján is kreatívan tudok teljesíteni. Szeretem az absztrakt művészetet. Ha időm engedi én is szeretek festeni és próbálokozom a különböző anyagokkal, textúrákkal kísérletezni.

Sipos Anna (Panni) vagyok, Budapesten élek. Korábban az állami szférában dolgoztam grafikusként, három éve azonban önállóan próbálom megállni a helyem.

A legtöbb grafikai tervezési feladatban otthon érzem magam és igyekszem a tőlem telhető maximumot kihozni az adott munkából. Szeretem a letisztult, minimalista designt, de a színes, vibráló hangulatú elképzelésektől sem riadok vissza.

A hivatali munkának köszönhetően kíválóan tudok kész arculat alapján, megadott paraméterekkel dolgozni. ECDL vizsgám is van, irodai programokat is magabiztosan kezelem.

Sok mindent autodidakta módon tanultam, de részt vettem több, hosszabb-rövidebb tanfolyamon is:

Grafikus OKJ (Soter-Line Oktatási Központ)

Grafika és animáció tanfolyam (Exographic)

Kiadványszerkesztő (RUANDER Oktatóközpont)

Adobe Indesign, Photoshop és Illustrator program ismeretem magas, az After Effects-et alapszinten használom. Egyszerűbb, alap 2D animációt el is tudok készíteni.

Szövegírást is szívesen vállalok, beauty témában több cikket írtam már megbízás alapján, de bármilyen területen elboldogulok, hisz 100%-ban beleásom magam az adott témakörben felmerülő kérdésekbe. Talán túlságosan is :) Megadott kulcszsavak alapján is kreatívan tudok teljesíteni.

Szeretem az absztrakt művészetet. Ha időm engedi én is szeretek festeni és próbálokozom a különböző anyagokkal, textúrákkal kísérletezni.

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 20 254 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek