Klára Gecse-Kis

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Ön cégvezető, vállalkozó? Nos szerintem egyetérthetünk abban, ha most nem figyel oda a közösségi felületeinek az átgondolt kampány stratégiáira akkor sajnos nagyon komoly hátrányt szenvedhet a versenytársaival szemben. Tudom a válasza - igen -és azzal is tisztában vagyok, hogy Ön jó szakember, de a marketing területén szüksége lenne olyan megfizethető megoldásokra, amivel minél több új és potenciális ügyfélhez tud eljutni rövid időn belül. Hosszú éveket töltöttem el reklám marketing illetve értékesítési területen. Volt olyan munkahelyem ahol a kettőt együtt csináltam. Tartalom marketinggel foglalkozom a B2B szektorban. Ez a szegmens a marketingen belül azt gondolom az a csodafegyver, amit ha jól és komplex stratégiák mentén használunk nagyon kedvező konverziókat érhetünk el a cégeknél a bankszámlájuk növekedését illetően. Imádom benne azt, hogy ebbe aztán bele lehet tenni a szárnyaló kreativitást a social felületek posztjaitól a hírlevelek üzenetein túl a blog cikkeken át egészen a youtube videókig. Természetesen ennek a területnek is megvannak azok a fortélyai, amiket ügyesen kihasználva a cégeknek komoly megtakarításokat tudok realizálni. Most a jelenlegi helyzetben nagyon fontos a marketing, hiszen ha nem kommunikál az ügyfeleivel lemarad a konkurensei pedig kihasználják a helyzeti előnyüket és leelőzik. A specialitásom a videómarketing. Már hallom is a kérdéseket – miért pont most legyen üzleti videóm? Talán azért, mert most tud kipróbálni egy olyan lehetőséget, amiről már sejtette, hogy a közeljövőben a kommunikációja része kell, hogy legyen. Most van itt az ideje egy videót készíteni a termékéről vagy szolgáltatásáról, ami választ ad az ügyfelei problémájára. Mindezt tegye szórakoztató, informáló vagy akár edukációs formában. Itt most elsősorban ne a sales legyen a fő szempont, de higgye el ha jól csinálja biztos, hogy ezáltal eladásokat is fog generálni. Hívjon bizalommal akkor , ha egy megbízható szakemberre van szüksége az alábbi területeken: tartalom marketing videó készítés illetve videó vágás webshop termék fotózás szöveg és blogírás közösségi felületek kezelése A jelszavam: egy üzlet akkor jó, ha mindkét fél WIN-WIN helyzetben van!

Ön cégvezető, vállalkozó? Nos szerintem egyetérthetünk abban, ha most nem figyel oda a közösségi felületeinek az átgondolt kampány stratégiáira akkor sajnos nagyon komoly hátrányt szenvedhet a versenytársaival szemben. Tudom a válasza - igen -és azzal is tisztában vagyok, hogy Ön jó szakember, de a marketing területén szüksége lenne olyan megfizethető megoldásokra, amivel minél több új és potenciális ügyfélhez tud eljutni rövid időn belül.

Hosszú éveket töltöttem el reklám marketing illetve értékesítési területen. Volt olyan munkahelyem ahol a kettőt együtt csináltam.

Tartalom marketinggel foglalkozom a B2B szektorban. Ez a szegmens a marketingen belül azt gondolom az a csodafegyver, amit ha jól és komplex stratégiák mentén használunk nagyon kedvező konverziókat érhetünk el a cégeknél a bankszámlájuk növekedését illetően.

Imádom benne azt, hogy ebbe aztán bele lehet tenni a szárnyaló kreativitást a social felületek posztjaitól a hírlevelek üzenetein túl a blog cikkeken át egészen a youtube videókig. Természetesen ennek a területnek is megvannak azok a fortélyai, amiket ügyesen kihasználva a cégeknek komoly megtakarításokat tudok realizálni. Most a jelenlegi helyzetben nagyon fontos a marketing, hiszen ha nem kommunikál az ügyfeleivel lemarad a konkurensei pedig kihasználják a helyzeti előnyüket és leelőzik.

A specialitásom a videómarketing. Már hallom is a kérdéseket – miért pont most legyen üzleti videóm? Talán azért, mert most tud kipróbálni egy olyan lehetőséget, amiről már sejtette, hogy a közeljövőben a kommunikációja része kell, hogy legyen.

Most van itt az ideje egy videót készíteni a termékéről vagy szolgáltatásáról, ami választ ad az ügyfelei problémájára. Mindezt tegye szórakoztató, informáló vagy akár edukációs formában. Itt most elsősorban ne a sales legyen a fő szempont, de higgye el ha jól csinálja biztos, hogy ezáltal eladásokat is fog generálni.

Hívjon bizalommal akkor , ha egy megbízható szakemberre van szüksége az alábbi területeken:

tartalom marketing

videó készítés illetve videó vágás

webshop termék fotózás

szöveg és blogírás

közösségi felületek kezelése

A jelszavam: egy üzlet akkor jó, ha mindkét fél WIN-WIN helyzetben van!

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    2216, Bénye

  • Telefon

    +36 70 625 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek