Szabó Edina

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Kedves érdeklődő! Szabó Edina vagyok, rendezvény- és hivatásturizmus specializáción, turizmus-vendéglátás alapszakon végzett közgazdász. Budapest és Debrecen között ingázom. Hobbiból 7 éve fordítok, 5 éve indítottam a saját Worpress weboldalamat, 1 éve pedig egy egyenlőséggel foglalkozó Instagram accountot - így a fordítás (elsősorban angolról magyarra), cikkek és posztok írása, valamint az ezekhez kapcsolódó tevékenységek végzése nem esik nehezemre. Szintén hobbiból már több éve szerkesztek videókat, képeket, így ilyen feladatokat is szívesen vállalok! Az Excel mondhatni a szerelmem, bár általánosságban véve a számokkal, statisztikával kapcsolatos teendőkre ez egyaránt igaz, szóval ezekbenen, vagy akár Power Point szerkesztésben is segítségedre lehetek! Munkáimat mindig a határidő vége előtt elkészítem és le is adom, minden esetben a tőlem telhető legjobbra törekszem! Rugalmas vagyok, viszont szeretem pontosan tudni, hogy mi az elképzelés, mik a pontos kritériumok, hiszen csak így sikerül tökéletesre elkészítenem azadott feladatot, Szeretem a home-office lehetőségeket, viszont abból is megárt a sok, ezért nagyon nagy szeretettel sétáltatnék kutyákat is, amellyel az állatok iránti szeretetemet jóra, hasznosra tudnám fordítani, valamint a szabadidőben töltött perceim számát is növelni tudnám. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, vagy esetleg kérdésed akadt, kérlek keress bizalommal!

Kedves érdeklődő!

Szabó Edina vagyok, rendezvény- és hivatásturizmus specializáción, turizmus-vendéglátás alapszakon végzett közgazdász. Budapest és Debrecen között ingázom.

Hobbiból 7 éve fordítok, 5 éve indítottam a saját Worpress weboldalamat, 1 éve pedig egy egyenlőséggel foglalkozó Instagram accountot - így a fordítás (elsősorban angolról magyarra), cikkek és posztok írása, valamint az ezekhez kapcsolódó tevékenységek végzése nem esik nehezemre. Szintén hobbiból már több éve szerkesztek videókat, képeket, így ilyen feladatokat is szívesen vállalok!

Az Excel mondhatni a szerelmem, bár általánosságban véve a számokkal, statisztikával kapcsolatos teendőkre ez egyaránt igaz, szóval ezekbenen, vagy akár Power Point szerkesztésben is segítségedre lehetek!

Munkáimat mindig a határidő vége előtt elkészítem és le is adom, minden esetben a tőlem telhető legjobbra törekszem! Rugalmas vagyok, viszont szeretem pontosan tudni, hogy mi az elképzelés, mik a pontos kritériumok, hiszen csak így sikerül tökéletesre elkészítenem azadott feladatot,

Szeretem a home-office lehetőségeket, viszont abból is megárt a sok, ezért nagyon nagy szeretettel sétáltatnék kutyákat is, amellyel az állatok iránti szeretetemet jóra, hasznosra tudnám fordítani, valamint a szabadidőben töltött perceim számát is növelni tudnám.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, vagy esetleg kérdésed akadt, kérlek keress bizalommal!

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 30 976 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek