Hadarik Rita

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat

Magamról

Kedves Vállalkozó társam! Amennyiben Ön most szövegírót és social media szakértőt keres, minden bizonnyal erősen érzi, mekkora versenyelőnyben vannak azok a vállalkozások, akik aktív online jelenléttel büszkélkednek. A blogbejegyzésekről köztudott, hogy kemény és kitartó munkával ingyenes és organikus érdeklődőket visznek a weboldalakra, akikből így vásárló lehet. A blogbejegyzések ugyanakkor egy cég imázsát, megbízhatóságát és szakmaiságát is tükrözik. Az emberek, még az idősebb és a Z generáció is, online mérik fel a piacot, és sokszor ott hagyják a pénzüket, ahol többet nyújtanak szolgáltatásban, kényelemben, edukálásban stb. Hadarik Rita vagyok, szövegíró és copy writer. Több saját weboldal sikeres felfuttatását követően számos KKV -t sikerült már sikerre írnom, legyen szó blogolásról, social media-ról, e-book-ról, EDM-ről, landong oldlakrül vagy komplett weboldalakról. Ahogyan a puding próbája az evés, úgy az én munkám alapja az ügyfél és a termékei/szolgáltatásai, valamint a célcsoportjai és a konkrét céljainak az alapos megismerése. A munkát minden esetben egy tartalom stratégia tervezéssel kezdem a megbízóval szorosan együtt működve. Nem tucat cikkeket írok: olyanokat, amelyek hitelességet, személyességet, szakértelmet mutatnak ügyfeleimről a vevőkörüknek. Az árazás egyedi megbeszélés alapján történik, attól függően, milyen mennyiségben, terjedelemben és minőségben szeretnének berobbanni a szakterületükön. Szolgáltatásaim: - szövegírás (blog, FB, IG, hírlevél, e-book, landing oldalak, weboldal szövegek) - tartalommarketing stratégiai tanácsadás/tervezés - gluténmentes menük tervezése éttermeknek, bisztróknak - tanácsadás gluténmentes étterem kialakításához Mosolygós szép napot! Hadarik Rita

Kedves Vállalkozó társam!

Amennyiben Ön most szövegírót és social media szakértőt keres, minden bizonnyal erősen érzi, mekkora versenyelőnyben vannak azok a vállalkozások, akik aktív online jelenléttel büszkélkednek.

A blogbejegyzésekről köztudott, hogy kemény és kitartó munkával ingyenes és organikus érdeklődőket visznek a weboldalakra, akikből így vásárló lehet.

A blogbejegyzések ugyanakkor egy cég imázsát, megbízhatóságát és szakmaiságát is tükrözik. Az emberek, még az idősebb és a Z generáció is, online mérik fel a piacot, és sokszor ott hagyják a pénzüket, ahol többet nyújtanak szolgáltatásban, kényelemben, edukálásban stb.

Hadarik Rita vagyok, szövegíró és copy writer. Több saját weboldal sikeres felfuttatását követően számos KKV -t sikerült már sikerre írnom, legyen szó blogolásról, social media-ról, e-book-ról, EDM-ről, landong oldlakrül vagy komplett weboldalakról.

Ahogyan a puding próbája az evés, úgy az én munkám alapja az ügyfél és a termékei/szolgáltatásai, valamint a célcsoportjai és a konkrét céljainak az alapos megismerése. A munkát minden esetben egy tartalom stratégia tervezéssel kezdem a megbízóval szorosan együtt működve.

Nem tucat cikkeket írok: olyanokat, amelyek hitelességet, személyességet, szakértelmet mutatnak ügyfeleimről a vevőkörüknek.

Az árazás egyedi megbeszélés alapján történik, attól függően, milyen mennyiségben, terjedelemben és minőségben szeretnének berobbanni a szakterületükön.

Szolgáltatásaim:

- szövegírás (blog, FB, IG, hírlevél, e-book, landing oldalak, weboldal szövegek)

- tartalommarketing stratégiai tanácsadás/tervezés

- gluténmentes menük tervezése éttermeknek, bisztróknak

- tanácsadás gluténmentes étterem kialakításához

Mosolygós szép napot!

Hadarik Rita

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(2 értékelés)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Krisztián

3 éve

Rita minőségi s gyors munkát végzett, a kért módosításokat azonnal elvégezte, ajánlom!

0
0
Krisztián

3 éve

Rita nagyon gyorsan elkészült a feladattal és még több szöveget is írt a kértnél. A szöveg kreatív és olvasmányos lett. Ajánlom!

0
0
Rita válaszolta

3 éve

A feladatvégzéshez szükséges valamennyi információt rendelkezésemre bocsátotta írásban és szóban is. Nagyon segítőkész.

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 30 262 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek