András

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Kedves diákok és szülők! Nagyfokú empátiával rendelkező tanárként vállalok magyar korrepetálást minden szinten, illetve angol tanítást általános iskolásoknak Budapesten és környékén. A próbaóra ingyenes. Amiben számíthattok rám: fogalmazás, verselemzés, helyesírási feladatok gyakorlása és ellenőrzése; bármilyen, a magyar nyelvtannal és irodalommal kapcsolatos feladat értelmezése; helyesírásunk szabályainak magyarázata; közreműködés a házifeladat elkészítésében, valamint az angol nyelvtan szabályainak magyarázata, szókincs bővítése, kiejtés korrigálása, de természetesen egyéb jellegű, a témába vágó probléma megoldásában is. Bízom benne, hogy a közös munka során sikerül pótolni a meglévő hiányosságokat, valamint lehetőség nyílik az aktuális tananyaggal kapcsolatos problémák tisztázására és megértésére is. Remélem, hogy az együttműködésünk eredményeképpen a tanulmányi eredmények javulni fognak. A tanórák a maximális higiéniás szabályok betartásával történnek. Igény szerint tarthatjuk őket Skype-on vagy akár személyesen (lakhelyeden) is. Várom budapestiek, vagy Budapest szűkebb vonzáskörzetében élők jelentkezését is.

Kedves diákok és szülők!

Nagyfokú empátiával rendelkező tanárként vállalok magyar korrepetálást minden szinten, illetve angol tanítást általános iskolásoknak Budapesten és környékén. A próbaóra ingyenes.

Amiben számíthattok rám: fogalmazás, verselemzés, helyesírási feladatok gyakorlása és ellenőrzése; bármilyen, a magyar nyelvtannal és irodalommal kapcsolatos feladat értelmezése; helyesírásunk szabályainak magyarázata; közreműködés a házifeladat elkészítésében, valamint az angol nyelvtan szabályainak magyarázata, szókincs bővítése, kiejtés korrigálása, de természetesen egyéb jellegű, a témába vágó probléma megoldásában is.

Bízom benne, hogy a közös munka során sikerül pótolni a meglévő hiányosságokat, valamint lehetőség nyílik az aktuális tananyaggal kapcsolatos problémák tisztázására és megértésére is. Remélem, hogy az együttműködésünk eredményeképpen a tanulmányi eredmények javulni fognak.

A tanórák a maximális higiéniás szabályok betartásával történnek. Igény szerint tarthatjuk őket Skype-on vagy akár személyesen (lakhelyeden) is. Várom budapestiek, vagy Budapest szűkebb vonzáskörzetében élők jelentkezését is.

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 20 520 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek