Zoltán

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Kazinczki Zoltán E.V vagyok Kecskeméti székhelyel.Több mint 20 éves építőipari tapasztalattal.Szinte az alptól a tetőig, rendelkezem tapasztalattal. Regisztrált ! Egyéni vállalkozásom, tevékenységi köre sajnos azért nem ilyen színes ! De TEÁOR számmal a következő tevékenységi körökben tudok a szolgálatára állni : Hang és Hőszigetelés. (tevékenységben 2001-óta) veszem ki a szerepem. Festés-mázolás illetve Szoba festő-Mázoló és tapétázó (tevékenységi körben 1999-óta) dolgozóm. Természetesen Én is mint mindenki más alkalmazotként kezdtem pálya futásom. (nem nagy vállkozóként :) ) Én azt vallóm,hogy ne a gyorsasággal legyünk versenyképesek ! Végezzük el,olyan mínőségben a ránk bízott feladatott,hogy ne kelljen versenyeznünk senkivel ! Itt legyen szó. a munka mínőségéről vagy akár az árakról ! Ezért olyan munkát végzünk és olyan árakon,hogy nekünk ne keljen versenyezni,senkivel ! Természetesen minden engedélyel és szakmai háttérel rendelkezem és számlaképes vagyok ! Keressen, bízalómmal .

Kazinczki Zoltán E.V vagyok Kecskeméti székhelyel.Több mint 20 éves építőipari tapasztalattal.Szinte az alptól a tetőig, rendelkezem tapasztalattal.

Regisztrált ! Egyéni vállalkozásom, tevékenységi köre sajnos azért nem ilyen színes !

De TEÁOR számmal a következő tevékenységi körökben tudok a szolgálatára állni : Hang és Hőszigetelés. (tevékenységben 2001-óta) veszem ki a szerepem. Festés-mázolás illetve Szoba festő-Mázoló és tapétázó (tevékenységi körben 1999-óta) dolgozóm. Természetesen Én is mint mindenki más alkalmazotként kezdtem pálya futásom. (nem nagy vállkozóként :) )

Én azt vallóm,hogy ne a gyorsasággal legyünk versenyképesek ! Végezzük el,olyan mínőségben a ránk bízott feladatott,hogy ne kelljen versenyeznünk senkivel ! Itt legyen szó. a munka mínőségéről vagy akár az árakról ! Ezért olyan munkát végzünk és olyan árakon,hogy nekünk ne keljen versenyezni,senkivel ! Természetesen minden engedélyel és szakmai háttérel rendelkezem és számlaképes vagyok !

Keressen, bízalómmal .

Nyelvtudás

Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  6000, Kecskemét

 • Telefon

  +36 30 375 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek