Карина

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Jemelyjanova Karina vagyok, 2,5 éve végeztem el az alapfokú és mesterkurzust a MHA-Makeup Hungary Academy suliban , ezenkívül végeztem még más mesterkurzusokat, workshopot, online képzést az otthoni és külföldi smink mestereknél( Éva Fábián, Darya Kholodnykh, Denis Kartasev, Danessa Myricks, Jordan Liberty és többiek..) Részt vettem sok fotózáson, film és klip forgatásokon, sók magyar színészeket sminkeltem ( Péterfy Bori , Trokán Nóra, Döbrösi Laura, Waskovics Andrea, Katica Nagy, Dalma Tenki, Anna Mészöly, Osváth Judit és a többiek ). Most nemrég részt vettem Olasz Renato nagy filmjében mint sminkes és fodrász. Az Inglot Got talent 2020 versenyében második helyet értem el. Nagy tapasztalatom van az ügyfelekkel folytatott kommunikációban és munkában! Egy sima natúr sminktől, színes kreatív sminkig mindent el tudok készíteni + frizurát is csinálok, ami sokoldalúbbá tesz. Imádom a munkámat, a sminkelés a szenvedélyem! Keressetek bizalommal !

Jemelyjanova Karina vagyok, 2,5 éve végeztem el az alapfokú és mesterkurzust a MHA-Makeup Hungary Academy suliban , ezenkívül végeztem még más mesterkurzusokat, workshopot, online képzést az otthoni és külföldi smink mestereknél( Éva Fábián, Darya Kholodnykh, Denis Kartasev, Danessa Myricks, Jordan Liberty és többiek..)

Részt vettem sok fotózáson, film és klip forgatásokon, sók magyar színészeket sminkeltem ( Péterfy Bori , Trokán Nóra, Döbrösi Laura, Waskovics Andrea, Katica Nagy, Dalma Tenki, Anna Mészöly, Osváth Judit és a többiek ). Most nemrég részt vettem Olasz Renato nagy filmjében mint sminkes és fodrász. Az Inglot Got talent 2020 versenyében második helyet értem el. Nagy tapasztalatom van az ügyfelekkel folytatott kommunikációban és munkában! Egy sima natúr sminktől, színes kreatív sminkig mindent el tudok készíteni + frizurát is csinálok, ami sokoldalúbbá tesz. Imádom a munkámat, a sminkelés a szenvedélyem! Keressetek bizalommal !

Nyelvtudás

Angol, Magyar, Orosz, Ukrán

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 20 533 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek