Mészáros Tamás

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

A Mészáros Tamés EV. száz százalékban magyar magántulajdonban működő építőipari vállalkozás. /Mivel én vagyok a tulaj :)/ A vállalkozás megbízhatóságának alapját a kollégák sokéves tapasztalata, illetve szakmai elkötelezettsége képezi. / Ha nem ki oktatom őket :) / A vállalkozás tevékenységei: EZERMESTEREK :). A széleskörű profilt hűen tükrözik a referenciák, amelyek az építőipar valamennyi részterületére NEM kiterjed ki. Kivéve ami festés , burkolás és kisebb kőműves munkák , esetleg tető fedés :) A vállalkozás fontosnak tartja a kollégák folyamatos szakmai továbbképzését / Ha meg egyezünk akkor akár nálad is élőben :) / , nagy hangsúlyt fektet a technológiai újdonságok nyomon követésére és alkalmazására is/YOU TUBE,stb/. Így garantálja, hogy tevékenysége minden esetben a megrendelő teljes körű megelégedettsége mellett valósuljon meg. A jövőre nézve fontos cél a megbízások sokféleségének és komplexitásának köszönhetően a megrendelések mennyiségének szinten tartása , növelése mellett a tevékenységi és megrendelői kör további bővítése. A célok megvalósításának elengedhetetlen eleme hogy meg bízz minket :) . Minőségpolitika A minőségirányítás és a színvonalas munkavégzés a vezetőség /Az ÉN vagyok :) / és minden munkatárs kiemelt feladata és felelőssége. Éppen ezért minden dolgozó felelősséggel tartozik saját munkájának minőségéért, illetve személyes szakmai fejlődéséért /Vagy másnap már nem dolgozik nálam :)/ . Valamennyi alkalmazott igyekszik munkájával maximálisan hozzájárulni a megbízók, üzleti partnerek elégedettségéhez. A Cég tevékenységének középpontjában a megbízó áll, törekvése, hogy maradéktalanul megfeleljen az általa támasztott igényeknek illetve amiben meggyeztünk :) . Fontos a kölcsönösen jó kapcsolat kialakítsa, annak ápolása . A Cég elkötelezte magát a tiszta és rendezett munkakörnyezet mellett. / Tehát össze takarítunk magunk után :) / Ha kell gépészt és ampervadászt is tudok intézni valamint vállalok futár munkát is , "még gályáznak az emberek" ! /Utána rájuk nézek ígérem : ) / Csőtörés után akár 72/h belül helyreáliájuk a káoszt!

A Mészáros Tamés EV. száz százalékban magyar magántulajdonban működő építőipari vállalkozás. /Mivel én vagyok a tulaj :)/ A vállalkozás megbízhatóságának alapját a kollégák sokéves tapasztalata, illetve szakmai elkötelezettsége képezi. / Ha nem ki oktatom őket :) / A vállalkozás tevékenységei: EZERMESTEREK :). A széleskörű profilt hűen tükrözik a referenciák, amelyek az építőipar valamennyi részterületére NEM kiterjed ki. Kivéve ami festés , burkolás és kisebb kőműves munkák , esetleg tető fedés :)

A vállalkozás fontosnak tartja a kollégák folyamatos szakmai továbbképzését / Ha meg egyezünk akkor akár nálad is élőben :) / , nagy hangsúlyt fektet a technológiai újdonságok nyomon követésére és alkalmazására is/YOU TUBE,stb/. Így garantálja, hogy tevékenysége minden esetben a megrendelő teljes körű megelégedettsége mellett valósuljon meg.

A jövőre nézve fontos cél a megbízások sokféleségének és komplexitásának köszönhetően a megrendelések mennyiségének szinten tartása , növelése mellett a tevékenységi és megrendelői kör további bővítése. A célok megvalósításának elengedhetetlen eleme hogy meg bízz minket :) .

Minőségpolitika

A minőségirányítás és a színvonalas munkavégzés a vezetőség /Az ÉN vagyok :) / és minden munkatárs kiemelt feladata és felelőssége. Éppen ezért minden dolgozó felelősséggel tartozik saját munkájának minőségéért, illetve személyes szakmai fejlődéséért /Vagy másnap már nem dolgozik nálam :)/ . Valamennyi alkalmazott igyekszik munkájával maximálisan hozzájárulni a megbízók, üzleti partnerek elégedettségéhez.

A Cég tevékenységének középpontjában a megbízó áll, törekvése, hogy maradéktalanul megfeleljen az általa támasztott igényeknek illetve amiben meggyeztünk :) . Fontos a kölcsönösen jó kapcsolat kialakítsa, annak ápolása .

A Cég elkötelezte magát a tiszta és rendezett munkakörnyezet mellett. / Tehát össze takarítunk magunk után :) /

Ha kell gépészt és ampervadászt is tudok intézni valamint vállalok futár munkát is , "még gályáznak az emberek" ! /Utána rájuk nézek ígérem : ) /

Csőtörés után akár 72/h belül helyreáliájuk a káoszt!

Nyelvtudás

Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 161 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek