VAMOSOFT Kft.

A cég képviselője: Márk
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Üdvözöljük a VAMOSOFT-nál! Rólunk: A VAMOSOFT Kft.-nél büszkék vagyunk széleskörű tapasztalatunkra a webes, asztali és mobil alkalmazások egyedi fejlesztésében, mind hazai, mind nemzetközi ügyfelek számára. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy szolgáltatásainkat az ügyfeleink igényeihez és a legújabb piaci trendekhez igazítsuk. Legyen szó magánügyfelekről vagy vállalati partnerekről, célunk, hogy személyre szabott megoldásokkal elégítsük ki a különböző igényeket. Amit Kínálunk: - Egyedi Szoftverfejlesztés: Webes, asztali és mobil alkalmazások fejlesztése, melyek tökéletesen illeszkednek az Ön üzleti modelljéhez és célközönségéhez. - Személyre Szabott UI/UX Design: Felhasználóbarát, vizuálisan vonzó tervezés, mely kiemeli vállalkozását a versenytársak közül. - Erős Backend Megoldások: Biztonságos és megbízható backend rendszerek, melyek biztosítják alkalmazások zökkenőmentes működését. - Cross-Platform Alkalmazások: Az ügyfél igényeihez igazított, különböző platformokon átívelő megoldások, melyek maximalizálják az elérhetőséget. - Garancia: Büszkék vagyunk munkánk minőségére, és garanciát vállalunk minden elkészült projektre. Munkamódszerünk: Projektjeinket teljes mértékben saját csapatunkkal valósítjuk meg, a grafikai tervezéstől kezdve a fejlesztésen át, egészen az utólagos karbantartásig és támogatásig. Célunk egy kb. 3 hónapos projekt megvalósítási idő, amely gyakorlatilag lehetővé teszi az azonnali kezdést. Ez garantálja, hogy egy projekt gyorsan és hatékonyan valósul meg, minimalizálva az üzleti folyamatokra gyakorolt hatást. Küldetésünk: Célunk, hogy minden projektünkkel hozzájáruljunk ügyfeleink üzleti sikeréhez. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink egyedi igényeit a legmodernebb technológiai megoldásokkal ötvözve valósítjuk meg. Korábbi Sikeres Projektjeink:  A teljesség igénye nélkül néhány korábbi sikeres projektünk bemutatása: - Leo Hunts: Ingatlanügynökség számára fejlesztett adatvezérelt, reszponzív weboldal, amely minden eszközön tökéletesen működik, és olyan funkciókat tartalmaz, mint az ingatlanok keresése és szűrése, ingatlanlistázás, valamint kapcsolatfelvételi űrlapok az ügynökséggel való könnyű kommunikáció érdekében. - GolfRacks: Ügyfelünknek fejlesztett alkalmazásunk a gamifikáció és a technológia segítségével gazdagítja a golfozás élményét . Az app segítségével a felhasználók egyedülálló és interaktív módon kelhetnek versenyre barátaikkal a golfpályán. Készen áll vállalkozása digitális átalakítására? Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra, és tudjon meg többet arról, hogyan segíthetünk vállalkozásának a digitális térben való kiteljesedésben. Jelentkezzen egy ingyenes konzultációra, ahol részletesen megbeszélhetjük, hogyan tudjuk támogatni üzleti céljait. 

Üdvözöljük a VAMOSOFT-nál! Rólunk:

A VAMOSOFT Kft.-nél büszkék vagyunk széleskörű tapasztalatunkra a webes, asztali és mobil alkalmazások egyedi fejlesztésében, mind hazai, mind nemzetközi ügyfelek számára. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy szolgáltatásainkat az ügyfeleink igényeihez és a legújabb piaci trendekhez igazítsuk. Legyen szó magánügyfelekről vagy vállalati partnerekről, célunk, hogy személyre szabott megoldásokkal elégítsük ki a különböző igényeket.

Amit Kínálunk:

- Egyedi Szoftverfejlesztés: Webes, asztali és mobil alkalmazások fejlesztése, melyek tökéletesen illeszkednek az Ön üzleti modelljéhez és célközönségéhez.

- Személyre Szabott UI/UX Design: Felhasználóbarát, vizuálisan vonzó tervezés, mely kiemeli vállalkozását a versenytársak közül.

- Erős Backend Megoldások: Biztonságos és megbízható backend rendszerek, melyek biztosítják alkalmazások zökkenőmentes működését.

- Cross-Platform Alkalmazások: Az ügyfél igényeihez igazított, különböző platformokon átívelő megoldások, melyek maximalizálják az elérhetőséget.

- Garancia: Büszkék vagyunk munkánk minőségére, és garanciát vállalunk minden elkészült projektre.

Munkamódszerünk:

Projektjeinket teljes mértékben saját csapatunkkal valósítjuk meg, a grafikai tervezéstől kezdve a fejlesztésen át, egészen az utólagos karbantartásig és támogatásig. Célunk egy kb. 3 hónapos projekt megvalósítási idő, amely gyakorlatilag lehetővé teszi az azonnali kezdést. Ez garantálja, hogy egy projekt gyorsan és hatékonyan valósul meg, minimalizálva az üzleti folyamatokra gyakorolt hatást.

Küldetésünk:

Célunk, hogy minden projektünkkel hozzájáruljunk ügyfeleink üzleti sikeréhez. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink egyedi igényeit a legmodernebb technológiai megoldásokkal ötvözve valósítjuk meg.

Korábbi Sikeres Projektjeink:

 A teljesség igénye nélkül néhány korábbi sikeres projektünk bemutatása:

- Leo Hunts: Ingatlanügynökség számára fejlesztett adatvezérelt, reszponzív weboldal, amely minden eszközön tökéletesen működik, és olyan funkciókat tartalmaz, mint az ingatlanok keresése és szűrése, ingatlanlistázás, valamint kapcsolatfelvételi űrlapok az ügynökséggel való könnyű kommunikáció érdekében.

- GolfRacks: Ügyfelünknek fejlesztett alkalmazásunk a gamifikáció és a technológia segítségével gazdagítja a golfozás élményét . Az app segítségével a felhasználók egyedülálló és interaktív módon kelhetnek versenyre barátaikkal a golfpályán.

Készen áll vállalkozása digitális átalakítására? Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra, és tudjon meg többet arról, hogyan segíthetünk vállalkozásának a digitális térben való kiteljesedésben. Jelentkezzen egy ingyenes konzultációra, ahol részletesen megbeszélhetjük, hogyan tudjuk támogatni üzleti céljait. 

Nyelvtudás

Német, Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 822 ** ** Tovább

 • Weboldal
Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek