Livia

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Az utóbbi néhány évben elég sok érdekes tapasztalatot éltem meg. Tartózkodtam külföldön, sok beszélgetésben volt/van részem. Jó érzés többet tudni az emberekről, és az igazság az, hogy mindenki szeretetre vágyik. Láttam ezen a ponton a küszködést, és sok szép példát, akárcsak Magyarországon. Ez vonatkozik az egészség -család -és üzletre egyaránt, hogy valahol a végére mintha mindenki a kiegyensúlyozottságra vágyna. Az a tapasztalatom és olvasatom (minthogy sok könyv íródott a témában), hogy mindenkinek azt a munka-tevékenységét szükséges megtalálni, amit a legjobban szeret(ne) csinálni - ám az úton vagy köztes munkálataiban, akár a szeretett munkájában furcsa helyzetben találja magát, akkor azt is vegye pozitív értékűnek. Közgazdász vagyok, hosszú ideig dolgoztam bankszektorban, aztán jött olyan új termék ötlet, amely az évek során érdekes megtapasztalásokat, ismereteket hozott/hoz. Eközben alkalmi munkákban is volt részem, hogy tanuljak az egyes területekről, amely új célokat megfogalmazott. Szívesen foglalkozom rendezvények megszervezésével (amit az idő enged) egyes marketing feladatokkal. Tánccal -zumba-latin tanításával. A pozitív, tudatos életvitel oktatását is szeretném majd meghirdetni itt, amelyet a különböző történesekből, megfigyelésekből, ill. bölcsek írásaiból tanultam. Az alkalmazások igen hasznosak :)

Az utóbbi néhány évben elég sok érdekes tapasztalatot éltem meg.

Tartózkodtam külföldön, sok beszélgetésben volt/van részem.

Jó érzés többet tudni az emberekről, és az igazság az, hogy mindenki szeretetre vágyik. Láttam ezen a ponton a küszködést, és sok szép példát, akárcsak Magyarországon. Ez vonatkozik az egészség -család -és üzletre egyaránt, hogy valahol a végére mintha mindenki a kiegyensúlyozottságra vágyna.

Az a tapasztalatom és olvasatom (minthogy sok könyv íródott a témában), hogy mindenkinek azt a munka-tevékenységét szükséges megtalálni, amit a legjobban szeret(ne) csinálni - ám az úton vagy köztes munkálataiban, akár a szeretett munkájában furcsa helyzetben találja magát, akkor azt is vegye pozitív értékűnek.

Közgazdász vagyok, hosszú ideig dolgoztam bankszektorban, aztán jött olyan új termék ötlet, amely az évek során érdekes megtapasztalásokat, ismereteket hozott/hoz. Eközben alkalmi munkákban is volt részem, hogy tanuljak az egyes területekről, amely új célokat megfogalmazott.

Szívesen foglalkozom rendezvények megszervezésével (amit az idő enged) egyes marketing feladatokkal. Tánccal -zumba-latin tanításával.

A pozitív, tudatos életvitel oktatását is szeretném majd meghirdetni itt, amelyet a különböző történesekből, megfigyelésekből, ill. bölcsek írásaiból tanultam.

Az alkalmazások igen hasznosak :)

Nyelvtudás

Angol, Olasz

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  3300, Eger

 • Telefon

  +36 70 240 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek