Szauer Szauer Zsuzsanna

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Értékelések
 • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Pszichológus végzettségem van. A Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem másod diplomásként, ahol főként a weboldalak tervezése és kivitelezése, üzleti arculattervezés volt a szakterületem. Készítek a mai napig honlapot, grafikus készségeimnek köszönhetően minden megrendelőm maximálisan elégedett a munkámmal, mivel integrálom elképzeléseit a megvalósíthatóval, a minimál és legszélsőségesebb skálán jártas vagyok. Összeállítom a legjobb ár-érték arány szerint a webhost szolgáltatások szükséges opciót, ect. Általában 8-10 napon belül elkészítem a honlapot úgy, hogy működik. Kérésre SOS megbízást is vállalok, felár ellenében. Minőség munka, elégedett ügyfelek és a piaci ár alatt vállalok megbízást, mivel a realitás talaján megvalósítható korrekt áron is. Pszichológia praxisom is működik. Életvezetési tanácsadás, evési zavarok, depresszió, pánik, párkapcsolati problémák, gyász, szorongás, alvászavar, fóbiák, és bármely pszichés eredetű problémával segítek megküzdeni! Online (Skype, E-mail, ect); illetőleg a rendelőmben! Jelentkezés: nonpression@gmail.com; Mobil:06-70-202-9033 (névvel, telefonszámmal üzenet hagyható, vagy SMS, visszahívom!

Pszichológus végzettségem van.

A Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem másod diplomásként, ahol főként a weboldalak tervezése és kivitelezése, üzleti arculattervezés volt a szakterületem.

Készítek a mai napig honlapot, grafikus készségeimnek köszönhetően minden megrendelőm maximálisan elégedett a munkámmal, mivel integrálom elképzeléseit a megvalósíthatóval, a minimál és legszélsőségesebb skálán jártas vagyok. Összeállítom a legjobb ár-érték arány szerint a webhost szolgáltatások szükséges opciót, ect. Általában 8-10 napon belül elkészítem a honlapot úgy, hogy működik. Kérésre SOS megbízást is vállalok, felár ellenében. Minőség munka, elégedett ügyfelek és a piaci ár alatt vállalok megbízást, mivel a realitás talaján megvalósítható korrekt áron is.

Pszichológia praxisom is működik. Életvezetési tanácsadás, evési zavarok, depresszió, pánik, párkapcsolati problémák, gyász, szorongás, alvászavar, fóbiák, és bármely pszichés eredetű problémával segítek megküzdeni!

Online (Skype, E-mail, ect); illetőleg a rendelőmben!

Jelentkezés: nonpression@gmail.com;

Mobil:06-70-202-9033 (névvel, telefonszámmal üzenet hagyható, vagy SMS, visszahívom!

Nyelvtudás

Német, Angol

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
1.3
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Szabolcs

4 éve

A megrendelő udvariasan megkeresett a feladattal kapcsolatban, majd eltűnt. Többszöri próbálkozás után sem lehet elérni, a munkát el sem tudtam kezdeni. 2 nap várakozás után részemről tárgytalan. Megbízhatatlan érzetet kelt.

0
0

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 70 202 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek