Baracskai Ibolya

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

19. éve foglalkozom takarítással ebből 10 éve csoport és terület vezetőkènt tevékenykedtem. Az elmúlt 9 évben azonban privát takarításokat vállalok kizárólag. Házak, lakások, irodák, üzletek, és nyaralók kis és nagytakarítását végzem. referenciákkal rendelkezem. A vegyszerek és eszközök használatát ismerem, oktattam is. magamat megbízható, szorgalmas és munkájára igényes hölgynek tartom. Mindig igyekszem figyelembe venni az adott címen élők vagy dolgozók, szokásait és igényeit. Nagyon alaposan takarítok és magamtól észre veszem ,hogy mit kell csinálni. Mottóm az , hogy egy üzleti vagy munka kapcsolat , akkor mondható sikeresnek , hogyha a végén mindkét fél elégedett. Erre törekszem is mindig. Amiket maximális hozzáértéssel tudok vállalni: Teljeskörű nagytakarítás, akár felújítás vagy építkezés után is. Nagytakarítás ablakok nélkül. Csak ablak vagy kirakat pucolás. Normál és pipere takarítás. Bio takarítás. Mosás. Vasalás. Fuga tisztítás. Kárpit tisztítás. Kisebb nagyobb kerti és házkörüli munkák. Minden egyéb megbeszélés függvénye. elérhetőségeim: (Mail cím) baracskaiibolya83@gmail.com Tel: 06205834915 Hívjon bizalommal és meglepem tiszta honnal 😊

19. éve foglalkozom takarítással ebből 10 éve csoport és terület vezetőkènt tevékenykedtem. Az elmúlt 9 évben azonban privát takarításokat vállalok kizárólag. Házak, lakások, irodák, üzletek, és nyaralók kis és nagytakarítását végzem. referenciákkal rendelkezem. A vegyszerek és eszközök használatát ismerem, oktattam is. magamat megbízható, szorgalmas és munkájára igényes hölgynek tartom. Mindig igyekszem figyelembe venni az adott címen élők vagy dolgozók, szokásait és igényeit. Nagyon alaposan takarítok és magamtól észre veszem ,hogy mit kell csinálni. Mottóm az , hogy egy üzleti vagy munka kapcsolat , akkor mondható sikeresnek , hogyha a végén mindkét fél elégedett. Erre törekszem is mindig.

Amiket maximális hozzáértéssel tudok vállalni: Teljeskörű nagytakarítás, akár felújítás vagy építkezés után is. Nagytakarítás ablakok nélkül. Csak ablak vagy kirakat pucolás. Normál és pipere takarítás. Bio takarítás. Mosás. Vasalás. Fuga tisztítás. Kárpit tisztítás. Kisebb nagyobb kerti és házkörüli munkák. Minden egyéb megbeszélés függvénye.

elérhetőségeim: (Mail cím) baracskaiibolya83@gmail.com Tel: 06205834915

Hívjon bizalommal és meglepem tiszta honnal 😊

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 20 583 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek