Lengyel

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Lengyel Miklós Artúr - Önéletrajz Születési idő: 1999. február 04. E-mail: miklos.artur.lengyel@gmail.com Telefon: +36 (30) 289-3911 A nevem Lengyel Miklós, Budapesten élek édesapámmal és 3 testvéremmel. Szent Imre Gimnáziumban fejeztem be az érettségivel. A gimnázium alatt egy idősotthonban önkénteskedtem és csomagokat kézbesítettem idős, egyedül élő Tanulmányaimat a Gárdonyi Géza Általános Iskolában kezdtem majd a Budai Ciszterci embereknek. Tagja vagyok a 433. Szent Bernát cserkészcsapatnak, ennek keretében voltam egy vezető képző táborban, majd vezettem egy 10 tagú őrsöt is egyedül. Emellett a ministráns közösség vezető tagja vagyok, a táborokban segédkezem, elsősorban a gyerekek felügyelete, foglalkoztatása a feladatom. Nyáron csatlakoztam a Horpácsi Európa Pihenő Központjához a HEPI-hez. Ennek keretében harminc gyereket táboroztattam három-négynapos turnusokban. Önkénteskedtem a Gyerekszigeten, feladataim közé első sorban a kézműves foglalkozás lebonyolítása és gyerekek felügyelete volt. Csatlakoztam a LURKÓ szervezethez, ahol alkalmi bébiszitterkedek. Valamint járok még a Kossuth Lajos Gyermekotthoni Központ és Általános Iskolába, mint árva gyermek felügyelő. Ezen kívül videószerkesztői képesítést szereztem a Ruander Videovágó tanfolyamon, valamint kiváló eredménnyel végeztem a Valdor Art portrérajzolási programján. A Photoshop program használatát is elsajátítottam a Stopschool tanfolyamának elvégzésével. Jelenleg a Werk tanfolyam film szakirányán tanulok, ahol videovágó specializációra tervezek továbbmenni. Mindeközben az Apple PS ügynökségben dolgozom, feladatom a kulturális és sporteseményeken való asszisztálás. 8 évig jártam úszásoktatásra, két éve hobbiszinten űzöm ezt a sportot, emellett síelni és futni is rendszeresen járok. Művészettörténeti és zeneelméleti képzésre is jártam, valamint 6 évig hegedültem és 1 évig zongoráztam. Jelenleg társalgási szinten beszélem az angolt, deintenzív képzésre járok, célom a középfokú nyelvvizsga mielőbbi megszerzése.

Lengyel Miklós Artúr - Önéletrajz

Születési idő: 1999. február 04.

E-mail: miklos.artur.lengyel@gmail.com

Telefon: +36 (30) 289-3911

A nevem Lengyel Miklós, Budapesten élek édesapámmal és 3 testvéremmel.

Szent Imre Gimnáziumban fejeztem be az érettségivel. A gimnázium alatt egy idősotthonban önkénteskedtem és csomagokat kézbesítettem idős, egyedül élő Tanulmányaimat a Gárdonyi Géza Általános Iskolában kezdtem majd a Budai Ciszterci embereknek.

Tagja vagyok a 433. Szent Bernát cserkészcsapatnak, ennek keretében voltam egy vezető képző táborban, majd vezettem egy 10 tagú őrsöt is egyedül.

Emellett a ministráns közösség vezető tagja vagyok, a táborokban segédkezem, elsősorban a gyerekek felügyelete, foglalkoztatása a feladatom.

Nyáron csatlakoztam a Horpácsi Európa Pihenő Központjához a HEPI-hez. Ennek keretében harminc gyereket táboroztattam három-négynapos turnusokban.

Önkénteskedtem a Gyerekszigeten, feladataim közé első sorban a kézműves foglalkozás lebonyolítása és gyerekek felügyelete volt. Csatlakoztam a LURKÓ szervezethez, ahol alkalmi bébiszitterkedek. Valamint járok még a Kossuth Lajos Gyermekotthoni Központ és Általános Iskolába, mint árva gyermek felügyelő.

Ezen kívül videószerkesztői képesítést szereztem a Ruander Videovágó tanfolyamon, valamint kiváló eredménnyel végeztem a Valdor Art portrérajzolási programján. A Photoshop program használatát is elsajátítottam a Stopschool tanfolyamának elvégzésével. Jelenleg a Werk tanfolyam film szakirányán tanulok, ahol videovágó specializációra tervezek továbbmenni. Mindeközben az Apple PS ügynökségben dolgozom, feladatom a kulturális és sporteseményeken való asszisztálás.

8 évig jártam úszásoktatásra, két éve hobbiszinten űzöm ezt a sportot, emellett síelni és futni is rendszeresen járok.

Művészettörténeti és zeneelméleti képzésre is jártam, valamint 6 évig hegedültem és 1 évig zongoráztam.

Jelenleg társalgási szinten beszélem az angolt, deintenzív képzésre járok, célom a középfokú nyelvvizsga mielőbbi megszerzése.

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 289 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek