Tóth Réka

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Értékelések
 • Kapcsolat

Magamról

Tóth Stela Réka vagyok Grafikus. A cégemmel és a cicámmal Budapesti székhelyűek vagyunk. 2015-ben évfolyamelsőként végeztem Grafikusi képzést a Jaschik Álmos Művészeti Szakközépiskolában, majd egy évre rá már művészeti vezető voltam egy online játék tervező cégnél. A hirtelen jött nagy sikernek azonban nagy ára is van. 2017-ben végül úgy döntöttem hajóra szállok, és a hivatásos fedélzeti szolgálat mellett, kezdtem el tervezni kisebb vállalkozásoknak grafikai anyagokat megrendelésre. 2020-ban végül visszatértem a partra, és elkezdtem komolyabb hangsúlyt fektetni a grafikára. 2022-ben pedig végül elindítottam szabadúszói vállalkozásomat a R3KA Design-t.   Bár nyomon követtem minidig az aktuális tervezői trendeket, az évek során és tapasztalata alapján igyekszem elegánsan elkerülni őket az alkotásban. A praktikus és hosszú távon működő, trendeket és divatokat túlélő designban hiszek. A munkámban a megrendelő elképzelésének olymódú megvalósítására törekszem, ami szakmailag helyt és felhasználásilag időt álló.  Portfóliós anyagom a következő weboldalon érhető el: https://www.r3kadesign.com/ Én pedig a: r3kadesign@gmail.com emailcímen, Facebookon: https://www.facebook.com/r3kadesign , vagy a weboldalamon a " Kapcsolatok" menüpont alatt.

Tóth Stela Réka vagyok Grafikus. A cégemmel és a cicámmal Budapesti székhelyűek vagyunk. 2015-ben évfolyamelsőként végeztem Grafikusi képzést a Jaschik Álmos Művészeti Szakközépiskolában, majd egy évre rá már művészeti vezető voltam egy online játék tervező cégnél. A hirtelen jött nagy sikernek azonban nagy ára is van.

2017-ben végül úgy döntöttem hajóra szállok, és a hivatásos fedélzeti szolgálat mellett, kezdtem el tervezni kisebb vállalkozásoknak grafikai anyagokat megrendelésre.

2020-ban végül visszatértem a partra, és elkezdtem komolyabb hangsúlyt fektetni a grafikára.

2022-ben pedig végül elindítottam szabadúszói vállalkozásomat a R3KA Design-t.

 

Bár nyomon követtem minidig az aktuális tervezői trendeket, az évek során és tapasztalata alapján igyekszem elegánsan elkerülni őket az alkotásban. A praktikus és hosszú távon működő, trendeket és divatokat túlélő designban hiszek.

A munkámban a megrendelő elképzelésének olymódú megvalósítására törekszem, ami szakmailag helyt és felhasználásilag időt álló. 

Portfóliós anyagom a következő weboldalon érhető el: https://www.r3kadesign.com/

Én pedig a: r3kadesign@gmail.com emailcímen, Facebookon: https://www.facebook.com/r3kadesign , vagy a weboldalamon a " Kapcsolatok" menüpont alatt.

Nyelvtudás

Angol

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Ádám

3 hónapja

Várakozáson felül teljesített és nagyon szép végeredményt kaptam tőle, hozzáállásban és tehetségben is úgy érzem hogy Réka volt a legjobb választás! Mindenkinek őszintén jó szívből ajánlom és köszönöm szépen még egyszer a nagyszerű logókat! :)

1
0

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 569 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek