Lőrincz Éva

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Tapasztalataimat mozgásszervi rehabilitáción, neurorehabilitáción, idősotthoni ellátásban (hazai és nemzetközi viszonylatban is), vezetői és szervezési tapasztalataimat kórházi részlegvezetésben, valamint idősotthoni vezető-ápolói feladatokban, intézményvezető-helyettesi feladatkörben szereztem. Adminisztratív és oktatási-vezetési tapasztalataimat a szakoktatói, szaktanári munkám során. Takarítási gyakorlatot Németországban szereztem szállodai, irodai, háztartási területen. Bár diplomás vagyok, nem riadokl meg a kétkezi munkától, és céljaimhoz és az időmmalvaló gazdálkodásomhoz olykor ezt is vállalok. Legutóbb a szakmai utánpótlás nevelésében dolgoztam, átadva tudásomat és tapasztalataimat, értékesnek ítélt szakmaiságomat a felnövekvő generációnak, az egészségügy középszintű szakképzésében, szakmai oktatói feladatok ellátása volt elméleti és gyakorlati oktatás területén. Ezt követően rövid ideig külföldön vállaltam munkát, tapasztalatszerzés céljából, majd itthon egy felnőttképzési intézet részére közcélú foglalkoztatottak számára indított képzésekben oktatóként vállaltam óraadást. Ez rugalmas, jól fizető lehetőség volt, ám a járvány miatti leállás itt is jelentős visszaesést eredményezett, így ebben, egyenlőre, tovább lehetőség nincs a jövedelemszerzésre és szolgálatra. Más lehetőségek és kihívások várnak rám, melynek szívesen állok elébe. Jelenleg – alkalmazottként nem dolgozom, így akár azonnali kezdést is tudok vállalni. Számítógépes ismereteim széleskörűek. Gyakorlott szervező, terhelhető és jó kapcsolatteremtő képességeimnek köszönhetően könnyem feltalálom magam az új és még újabb kihívások területén. Talán ezért is igyekszem több területen kipróbálni és kamatoztatni képességeimet, elkötelezettségemet embertársaim és a Teremtőnk felé. Munkámra mindig igényes voltam, elkötelezettségem választott feladataim mellett ezt mindig garantálta. Megbízható, nagy teherbírású, könnyen tanuló munkaerő, jó szervezőkészséggel és nyelvérzékkel. Jó szervező készség, derűs természet, elkötelezettség jellemez. Számítástechnikai ismereteim felhasználói szinten széleskörűek. B kategóriás jogosítványom mobilitást is lehetővé tesz, ha erre igény merül föl.

Tapasztalataimat mozgásszervi rehabilitáción, neurorehabilitáción, idősotthoni ellátásban (hazai és nemzetközi viszonylatban is), vezetői és szervezési tapasztalataimat kórházi részlegvezetésben, valamint idősotthoni vezető-ápolói feladatokban, intézményvezető-helyettesi feladatkörben szereztem. Adminisztratív és oktatási-vezetési tapasztalataimat a szakoktatói, szaktanári munkám során. Takarítási gyakorlatot Németországban szereztem szállodai, irodai, háztartási területen.

Bár diplomás vagyok, nem riadokl meg a kétkezi munkától, és céljaimhoz és az időmmalvaló gazdálkodásomhoz olykor ezt is vállalok.

Legutóbb a szakmai utánpótlás nevelésében dolgoztam, átadva tudásomat és tapasztalataimat, értékesnek ítélt szakmaiságomat a felnövekvő generációnak, az egészségügy középszintű szakképzésében, szakmai oktatói feladatok ellátása volt elméleti és gyakorlati oktatás területén. Ezt követően rövid ideig külföldön vállaltam munkát, tapasztalatszerzés céljából, majd itthon egy felnőttképzési intézet részére közcélú foglalkoztatottak számára indított képzésekben oktatóként vállaltam óraadást. Ez rugalmas, jól fizető lehetőség volt, ám a járvány miatti leállás itt is jelentős visszaesést eredményezett, így ebben, egyenlőre, tovább lehetőség nincs a jövedelemszerzésre és szolgálatra.

Más lehetőségek és kihívások várnak rám, melynek szívesen állok elébe.

Jelenleg – alkalmazottként nem dolgozom, így akár azonnali kezdést is tudok vállalni.

Számítógépes ismereteim széleskörűek.

Gyakorlott szervező, terhelhető és jó kapcsolatteremtő képességeimnek köszönhetően könnyem feltalálom magam az új és még újabb kihívások területén. Talán ezért is igyekszem több területen kipróbálni és kamatoztatni képességeimet, elkötelezettségemet embertársaim és a Teremtőnk felé.

Munkámra mindig igényes voltam, elkötelezettségem választott feladataim mellett ezt mindig garantálta.

Megbízható, nagy teherbírású, könnyen tanuló munkaerő, jó szervezőkészséggel és nyelvérzékkel.

Jó szervező készség, derűs természet, elkötelezettség jellemez. Számítástechnikai ismereteim felhasználói szinten széleskörűek. B kategóriás jogosítványom mobilitást is lehetővé tesz, ha erre igény merül föl.

Nyelvtudás

Német

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    3530, Miskolc

  • Telefon

    +36 70 558 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek