Alanyai László

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Üdvözlöm! Cégünk fő tevékenysége, Lakó és nem lakó épület építése. Emellett Külső-belső teljeskörű lakás felújítással foglalkozunk. Csapatunkban saját emberekkel és szükség szerint megbízható, régről társult alvállalkozókkal dolgozunk. Az alaptól a tetőig tudjuk vállalni a kivitelezés folyamatát, mint Úgy anyag beszerzéssel együttesen! Családi vállalkozásként törekszünk a jó hírnév és precíz munkavégzésre. Ha aktuális a keresése, emailen tudunk további részleteket megbeszélni, árajánlat, referencia munkák, stb. Kérem tekintse meg Facebookos oldalunkat, folyamatban lévő Weboldalunkat, ha kérdése van, tegye fel bátran! https://dombeu-kft.webnode.hu/ https://www.facebook.com/DombeuKft Köszönettel: Alanyai László                 Ügyvezető Igazgató                     DOMBEU KFT             cg.:13-09-210221         Adószám:29019746-2-13 Tel.:+36-30-161-73-42 E-mail: dombeukft@gmail.com

Üdvözlöm!

Cégünk fő tevékenysége, Lakó és nem lakó épület építése. Emellett Külső-belső teljeskörű lakás felújítással foglalkozunk. Csapatunkban saját emberekkel és szükség szerint megbízható, régről társult alvállalkozókkal dolgozunk. Az alaptól a tetőig tudjuk vállalni a kivitelezés folyamatát, mint Úgy anyag beszerzéssel együttesen!

Családi vállalkozásként törekszünk a jó hírnév és precíz munkavégzésre. Ha aktuális a keresése, emailen tudunk további részleteket megbeszélni, árajánlat, referencia munkák, stb.

Kérem tekintse meg Facebookos oldalunkat, folyamatban lévő Weboldalunkat, ha kérdése van, tegye fel bátran!

https://dombeu-kft.webnode.hu/

https://www.facebook.com/DombeuKft

Köszönettel: Alanyai László

                Ügyvezető Igazgató

                    DOMBEU KFT

            cg.:13-09-210221

        Adószám:29019746-2-13

Tel.:+36-30-161-73-42

E-mail: dombeukft@gmail.com

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    2000, Szentendre

  • Telefon

    +36 30 161 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek