Krisztián

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Krisztián és Veronika vagyunk, Budapesten élő esküvői fotósok. Rajongunk a növényekért, a kis lakásunkat többjükkel megosztjuk. Szeretünk kirándulni, keresni az esztétikát a természet vadságában vagy ódon épületek falai között. Ugyanennyire szeretünk viszont a négy fal között maradni is és egy pohár bor társaságában valamelyik társasjátékot leemelni a polcról vagy egy új sorozatot keresni Netflixen. Ezeken kívül szerencséseknek érezzük magunkat egyrészt azért mert egymásra találtunk, másrészt pedig mert abból élhetünk amit igazán szeretünk csinálni, fotózni. Munkánkban az emberi érzelmek inspirálnak, folyton keressük a módját, hogyan tudnánk időtállóan fotografálni őket. Nagy örömmel ismerünk meg olyan párok történeteit, akik az érzelmeiket mélységeiben élik meg, és az motivál minket, hogy minél érzékletesebben és tisztábban adjuk vissza a hangulatot, finom részleteket és az emberi érzelmeket.

Krisztián és Veronika vagyunk, Budapesten élő esküvői fotósok. Rajongunk a növényekért, a kis lakásunkat többjükkel megosztjuk. Szeretünk kirándulni, keresni az esztétikát a természet vadságában vagy ódon épületek falai között. Ugyanennyire szeretünk viszont a négy fal között maradni is és egy pohár bor társaságában valamelyik társasjátékot leemelni a polcról vagy egy új sorozatot keresni Netflixen.

Ezeken kívül szerencséseknek érezzük magunkat egyrészt azért mert egymásra találtunk, másrészt pedig mert abból élhetünk amit igazán szeretünk csinálni, fotózni.

Munkánkban az emberi érzelmek inspirálnak, folyton keressük a módját, hogyan tudnánk időtállóan fotografálni őket.

Nagy örömmel ismerünk meg olyan párok történeteit, akik az érzelmeiket mélységeiben élik meg, és az motivál minket, hogy minél érzékletesebben és tisztábban adjuk vissza a hangulatot, finom részleteket és az emberi érzelmeket.

Nyelvtudás

Angol, Magyar, Román

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 20 365 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek