Kiss Vivien

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Tanulmányaimat a Képző és Iparművészeti szakközépiskola Divat és stílustervező szakán végeztem. Itt betekintést kaptam a design alapjaiba és az utolsó években grafikai munkákat is végeztem, illetve bemutató videót és portfóliót készítettem. Ezután social media manager gyakornok voltam az YKRA Design ltd.-nél ahol főleg grafikai és arculati elemek kidolgozásán tevékenykedtem. Ezen felül feladatom volt még hírlevelek és katalógusok készítése. Jelenleg egy textil mintázó műhelyben dolgozom grafikusként, ahol vektoros mintákkal, minták előkészítésével és a műhely weboldalának készítésével, fejlesztésével foglalkozom. Tapasztalati tudásomat megerősítve nemrég elvégeztem a ShawAcademy Graphic design kurzusát, így nemzetközi oklevéllel is rendelkezem. Webfejlesztésben front end fejlesztést vállalok, wordpress felületen dolgozom. Design területén a letisztult, modern és fiatalos megoldásokat kedvelem, ezekben vagyok a legjobb.

Tanulmányaimat a Képző és Iparművészeti szakközépiskola Divat és stílustervező szakán végeztem. Itt betekintést kaptam a design alapjaiba és az utolsó években grafikai munkákat is végeztem, illetve bemutató videót és portfóliót készítettem. Ezután social media manager gyakornok voltam az YKRA Design ltd.-nél ahol főleg grafikai és arculati elemek kidolgozásán tevékenykedtem. Ezen felül feladatom volt még hírlevelek és katalógusok készítése. Jelenleg egy textil mintázó műhelyben dolgozom grafikusként, ahol vektoros mintákkal, minták előkészítésével és a műhely weboldalának készítésével, fejlesztésével foglalkozom. Tapasztalati tudásomat megerősítve nemrég elvégeztem a ShawAcademy Graphic design kurzusát, így nemzetközi oklevéllel is rendelkezem.

Webfejlesztésben front end fejlesztést vállalok, wordpress felületen dolgozom. Design területén a letisztult, modern és fiatalos megoldásokat kedvelem, ezekben vagyok a legjobb.

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    2030, Érd

  • Telefon

    +36 30 537 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek