Vígh Zoltán

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Elsőkörben szeretnék bemutatkozni. Vígh Zoltán vagyok 26 éves. Pár éve megtaláltam azt amit a legjobban szeretek csinálni. A fotózást. Először csak hobbinak indult végül eldöntöttem, hogy tényleg ez az amivel foglalkozni szeretnék. Nekem ez szenvedély, kikapcsolódás és munka egyben. Elvégeztem egy fotós iskolát, képeztem magamat egyéb a képeim utógondozását fejlesztő oktatást. ( Photoshop,lightroom ) Kezdetekben az okos telefonom segítéségével próbáltam megjeleníteni azt, hogyan látom én a világot. Mivel professzionálisan szerettem volna ebben a szakmában jelen lenni, beszereztem az első fényképezőgépemet. Egy Canon tükörreflexes és egy Sony fényképezőgéppel dolgozom. Célom, hogy mind a magányszemélyek számára legyen szó portré, családi, kisállat fotózás vagy rendezvény fotózásról mind a vállalkozások számára, reklám vagy termékfotózásról – megvalósítani az elképzeléseiket egyedi látásmódommal. Mivel úgy gondolom manapság érdemes több lábon is megállni ezért a fotózás mellett autó kozmetikával is foglalkozom. Legyen szó fotózásról vagy autó tisztításról, keress bizalommal!

Elsőkörben szeretnék bemutatkozni. Vígh Zoltán vagyok 26 éves.

Pár éve megtaláltam azt amit a legjobban szeretek csinálni. A fotózást.

Először csak hobbinak indult végül eldöntöttem, hogy tényleg ez az amivel foglalkozni szeretnék. Nekem ez szenvedély, kikapcsolódás és munka egyben. Elvégeztem egy fotós iskolát, képeztem magamat egyéb a képeim utógondozását fejlesztő oktatást. ( Photoshop,lightroom )

Kezdetekben az okos telefonom segítéségével próbáltam megjeleníteni azt, hogyan látom én a világot. Mivel professzionálisan szerettem volna ebben a szakmában jelen lenni, beszereztem az első fényképezőgépemet. Egy Canon tükörreflexes és egy Sony fényképezőgéppel dolgozom.

Célom, hogy mind a magányszemélyek számára legyen szó portré, családi, kisállat fotózás vagy rendezvény fotózásról mind a vállalkozások számára, reklám vagy termékfotózásról – megvalósítani az elképzeléseiket egyedi látásmódommal.

Mivel úgy gondolom manapság érdemes több lábon is megállni ezért a fotózás mellett autó kozmetikával is foglalkozom.

Legyen szó fotózásról vagy autó tisztításról, keress bizalommal!

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  2400, Dunaújváros

 • Telefon

  +36 70 396 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek