Éva Orsolya

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat

Magamról

Üdvözöllek :) Évi vagyok, pályakezdő szövegíró. Aktív, közel anyanyelvi szintű angol és középfokú német nyelvtudással rendelkezem. Szívesen fordítok, emellett blogposztok/cikkek/házi feladatok/szerelmes levelek (vagy bármi más, amiben megegyezünk) megírását vállalom angol és magyar nyelven. Alapvető képszerkesztési és social media management ismeretekkel rendelkezem. Érdeklődő embernek tartom magam, aki nem ijed meg a kihívásoktól és mindig felvillanyozzák az újdonságok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velem, írj bátran!

Üdvözöllek :)

Évi vagyok, pályakezdő szövegíró. Aktív, közel anyanyelvi szintű angol és középfokú német nyelvtudással rendelkezem. Szívesen fordítok, emellett blogposztok/cikkek/házi feladatok/szerelmes levelek (vagy bármi más, amiben megegyezünk) megírását vállalom angol és magyar nyelven. Alapvető képszerkesztési és social media management ismeretekkel rendelkezem. Érdeklődő embernek tartom magam, aki nem ijed meg a kihívásoktól és mindig felvillanyozzák az újdonságok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velem, írj bátran!

Nyelvtudás

Német, Angol, Magyar

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
3.7
(3 értékelés)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Ana

3 éve

Nagyon sajnálom, hogy ilyen értékelést kell írnom, de miután Évát választottam, írtam neki a chat-ben - nem reagált rá egyáltalán. Ezért Emailen kellett, hogy küldjem a feladat részleteit, amire szintén nem kaptam semmilyen választ. Igaz, a szöveget majd átküldte, de formátlan, kértekhez képest hibásan írta. Javítási kérésemre 4 napig nem reagált. Nem megbízható szövegíró.

0
0
Ana

3 éve

Évi azon kívül hogy kedves, pontosan a megbeszéltek szerint írta meg a cikket. Bátran ajánlom másoknak.

0
0
Éva Orsolya válaszolta

3 éve

Anastasia nagyon kedves ès megèrtő volt, örülök, hogy neki dolgozhattam. Nagyon segítőkész, szükség esetén bàtran lehet tőle kérdezni.
Krisztián

3 éve

Orsolya a kitűzött határidő előtt a kérteknek megfelelően írta meg a cikket. Csak ajánlani tudom.

0
0
Éva Orsolya válaszolta

3 éve

Minden a legnagyobb rendben zajlott. Krisztián kedves volt, könnyen és gyorsan tudtunk kommunikálni. Csak ajánlani tudom!

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 30 588 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek