Balázs

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

27 éves vagyok, jelenleg két diplomával rendelkezem. 2015-ben végeztem a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatástudományi karán igazgatásszervező szakon, majd 2019-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Állam- és Jogtudományi karán szereztem jogi diplomát. Egy kulturális csereprogramnak köszönhetően a nyarakat az Egyesült Államokban tölthettem a diákévek alatt, ennek köszönhetem az angol nyelv iránti intenzív érdeklődésem és szeretetem. Több tárgyat angolul hallgattam, illetve angol szaknyelvet is tanultam az egyetemen. Később szaktanárhoz is jártam és letettem egy felsőfokú angol jogi szaknyelvi nyelvvizsgát (TOLES Higher). Szakmai életutamat a közigazgatásban kezdtem, ezután egy ügyvédi irodában dolgoztam. 2019-ben helyezkedtem el egy multinacionális cégnél, ahol megismerkedtem a company secretary világgal. Kizárólag külföldi (angol és Jersey-i) ügyfelekkel, cégekkel, trustokkal és befektetési alapokkal dolgozom. Fő profilom a jogi, pénzügyi és üzleti témájú angol nyelvű szövegek fordítása.

27 éves vagyok, jelenleg két diplomával rendelkezem. 2015-ben végeztem a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatástudományi karán igazgatásszervező szakon, majd 2019-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Állam- és Jogtudományi karán szereztem jogi diplomát. Egy kulturális csereprogramnak köszönhetően a nyarakat az Egyesült Államokban tölthettem a diákévek alatt, ennek köszönhetem az angol nyelv iránti intenzív érdeklődésem és szeretetem.

Több tárgyat angolul hallgattam, illetve angol szaknyelvet is tanultam az egyetemen. Később szaktanárhoz is jártam és letettem egy felsőfokú angol jogi szaknyelvi nyelvvizsgát (TOLES Higher).

Szakmai életutamat a közigazgatásban kezdtem, ezután egy ügyvédi irodában dolgoztam. 2019-ben helyezkedtem el egy multinacionális cégnél, ahol megismerkedtem a company secretary világgal. Kizárólag külföldi (angol és Jersey-i) ügyfelekkel, cégekkel, trustokkal és befektetési alapokkal dolgozom.

Fő profilom a jogi, pénzügyi és üzleti témájú angol nyelvű szövegek fordítása.

Nyelvtudás

Német, Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 20 539 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek