V Viktória

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Üdv, kedves Érdeklődő! Különleges, nem szokványos dolgokkal szeretném szabadidőmet hasznosítani. Az alábbiak, pusztán példák. EGYÉNI MEGBÍZÁSOKAT VÁROK, MELYEKET LEGJOBB TUDÁSOM SZERINT ÉS ÖRÖMMEL TELJESÍTENÉK. Futárként nagy gyakorlatra tettem szert adott címre érkezés tekintetében, ezért ha szeretné az ország határain belül valahova eljuttatni kis-közepes csomagját, bizalommal számíthat rám. Hogyha szüksége lenne valamely épületről, helyszínről fényképre, elutaznék és elkészíteném a szükséges fotókat, mozgóképet. Kedvtelésből űzött fotós tapasztalatok és Budapest belvárosi kerülete épületeinek megadott paraméterek alapján történt végig fotózása után bizton vállalok ilyen felkérést. Ha idő hiányában nem tud elmenni bárminemű előadásra, HD minőségben elkészíteném a műsorról a felvételt. Amennyiben igényt tart rá, a Budapest Film Akadémián szerzett ismereteimet is latba vetve, a filmet meg is vágnám. Ez idáig száz egynéhány eseményről készítettem kisfilmet. Rossz minőségű fényképeit megadott méretűre és használható minőségűre javítanám. Más háttérrel látnám el, vagy például internetes felületre méretezném. Az MTVA fotóarchívumában szerezett gyakorlat és kiadványszerkesztő tanulmányok után ajánlom magamat.

Üdv, kedves Érdeklődő!

Különleges, nem szokványos dolgokkal szeretném szabadidőmet hasznosítani. Az alábbiak, pusztán példák. EGYÉNI MEGBÍZÁSOKAT VÁROK, MELYEKET LEGJOBB TUDÁSOM SZERINT ÉS ÖRÖMMEL TELJESÍTENÉK.

Futárként nagy gyakorlatra tettem szert adott címre érkezés tekintetében, ezért ha szeretné az ország határain belül valahova eljuttatni kis-közepes csomagját, bizalommal számíthat rám.

Hogyha szüksége lenne valamely épületről, helyszínről fényképre, elutaznék és elkészíteném a szükséges fotókat, mozgóképet. Kedvtelésből űzött fotós tapasztalatok és Budapest belvárosi kerülete épületeinek megadott paraméterek alapján történt végig fotózása után bizton vállalok ilyen felkérést.

Ha idő hiányában nem tud elmenni bárminemű előadásra, HD minőségben elkészíteném a műsorról a felvételt. Amennyiben igényt tart rá, a Budapest Film Akadémián szerzett ismereteimet is latba vetve, a filmet meg is vágnám. Ez idáig száz egynéhány eseményről készítettem kisfilmet.

Rossz minőségű fényképeit megadott méretűre és használható minőségűre javítanám. Más háttérrel látnám el, vagy például internetes felületre méretezném. Az MTVA fotóarchívumában szerezett gyakorlat és kiadványszerkesztő tanulmányok után ajánlom magamat.

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 70 508 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek