Bettina

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Gyetvai Bettina vagyok, diplomás terápiás Jóga oktató , Surányi Kornéliánál végzett Pilátesz oktató és Bene Gerincakadémián végzett Gerinc és Fitness terapeuta. Főállású terapeutaként sikeresen dolgozom ezen a szakterületen már több mint 10 éve. Mindezek mellett a Magyar Cirkusz és Varieténél végzett cirkuszművész. Greffeisten Jánosnál és Méhes Csabánál tanultam ki a bohóc mesterséget.Arcfestőként, zsonglőrként, csillámtetkósként, animátorként, tűzzsonglőrként dolgozom. Továbbá koordinátori végzettséggel rendelkezem melyet a MNF(Magyar Nemzeti Filmalapnál szereztem). Gyermek jóga oktatással, kézműves foglalkozásokkal, és csapatépítő tréningek, születésnapi zsúrok teljes körű lebonyolításával is foglalkozom. 10 éves szakmai múlttal rendelkezem a cirkuszművészet területén. Imádom a gyermekeket:) Szakmai hozzáértésem végett szívből ajánlom magamat mint gyermekfelügyelő is:) Keressen bizalommal Tisztelettel Betti

Gyetvai Bettina vagyok, diplomás terápiás Jóga oktató , Surányi Kornéliánál végzett Pilátesz oktató és Bene Gerincakadémián végzett Gerinc és Fitness terapeuta. Főállású terapeutaként sikeresen dolgozom ezen a szakterületen már több mint 10 éve.

Mindezek mellett a Magyar Cirkusz és Varieténél végzett cirkuszművész. Greffeisten Jánosnál és Méhes Csabánál tanultam ki a bohóc mesterséget.Arcfestőként, zsonglőrként, csillámtetkósként, animátorként, tűzzsonglőrként dolgozom.

Továbbá koordinátori végzettséggel rendelkezem melyet a MNF(Magyar Nemzeti Filmalapnál szereztem).

Gyermek jóga oktatással, kézműves foglalkozásokkal, és csapatépítő tréningek, születésnapi zsúrok teljes körű lebonyolításával is foglalkozom.

10 éves szakmai múlttal rendelkezem a cirkuszművészet területén.

Imádom a gyermekeket:) Szakmai hozzáértésem végett szívből ajánlom magamat mint gyermekfelügyelő is:)

Keressen bizalommal

Tisztelettel

Betti

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 30 748 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek