Ferenc

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Professzionális okos riasztó- és kamerarendszereket telepítűnk, amik megfelelnek a kor elvárásainak, mint a távoli elérés mobil alkalmazással, modern design, nagy felbontás és a különböző okos funkciók, mint a különböző eszközök (fűtés, zárak, stb.) vezérlése, intelligens analitikák, Time Lapse felvételek készítése, segélyhívó funkció és még sok más. A riasztórendszereket pár óra alatt, a kamerarendszereket egy nap alatt koszolás nélkül telepítjük. Az általunk telepített biztonsági rendszereket a Criterion és a Multi Alarm távfelügyeli. Nem csak az ingatlana, hanem a biztonsági rendszere is biztonságban van. A riasztó- és kamerarendszereinkre 2 év garanciát vállalunk. A legtöbb esetben az 1 éven belül meghibásodott eszközöket azonnal kicseréljük. Nem a legolcsóbb, hanem a legjobb megoldásr törekszünk. A mai modern biztonsági rendszerek rengeteg kényelmi és intelligens funkcióval vannak ellátva, ami minimális többlet költséget jelent, de megkönyíti a mindennapi életet.

Professzionális okos riasztó- és kamerarendszereket telepítűnk, amik megfelelnek a kor elvárásainak, mint a távoli elérés mobil alkalmazással, modern design, nagy felbontás és a különböző okos funkciók, mint a különböző eszközök (fűtés, zárak, stb.) vezérlése, intelligens analitikák, Time Lapse felvételek készítése, segélyhívó funkció és még sok más.

A riasztórendszereket pár óra alatt, a kamerarendszereket egy nap alatt koszolás nélkül telepítjük.

Az általunk telepített biztonsági rendszereket a Criterion és a Multi Alarm távfelügyeli.

Nem csak az ingatlana, hanem a biztonsági rendszere is biztonságban van. A riasztó- és kamerarendszereinkre 2 év garanciát vállalunk. A legtöbb esetben az 1 éven belül meghibásodott eszközöket azonnal kicseréljük.

Nem a legolcsóbb, hanem a legjobb megoldásr törekszünk. A mai modern biztonsági rendszerek rengeteg kényelmi és intelligens funkcióval vannak ellátva, ami minimális többlet költséget jelent, de megkönyíti a mindennapi életet.

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 20 498 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek