Dusza Anikó

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat

Magamról

Anikó vagyok, 32 éves, Budapesten élek. Eredetileg programozói végzettségem van, a mester diplomám a Debreceni Egyetemen szereztem. Jelenleg adatelemzőként dolgozom egy nagyobb budapesti telekommunikációs multinál. A feladatom jelenleg gépi tanuló algoritmusok implementálása és az általuk generált eredmények kiértékelése - jelenleg R és Python nyelveken. A munkám mellett hastáncolok, rendszeres fellépétem a Habibi és a Lancelot éttermekben, de szinte mindent csináltam már, voltam statiszta, mosogattam, takarítottam, végeztem adminisztrációs feladatokat is. Elég profi vagyok Excelből és PowerPointból is, Felmerülhet a kérdés, hogy programozóként miért keresek melléállást: Egyrészt azért vagyok itt, mivel most nemrégiben fejeződött be nálam egy elég nagy lakásfelújítás és kicsit megszaladtak a költségek, másrészt, valamint mivel home office-ra vagyok kényszerítve, így hiányoznak az emberi kapcsolatok és nem egyszer unatkozom. Ha valahova menni kéne, segíteni kéne másnak, az nagyban segítene, hogy kirángasson a jelenlegi enervált a helyzetemből. Strapabíró vagyok, empatikus, diszkrét és megbízható, amit bevállalok azt teljesítem. Az állatokkal jóban vagyok, gyerekekkel nincs tapasztalatom.

Anikó vagyok, 32 éves, Budapesten élek. Eredetileg programozói végzettségem van, a mester diplomám a Debreceni Egyetemen szereztem. Jelenleg adatelemzőként dolgozom egy nagyobb budapesti telekommunikációs multinál. A feladatom jelenleg gépi tanuló algoritmusok implementálása és az általuk generált eredmények kiértékelése - jelenleg R és Python nyelveken.

A munkám mellett hastáncolok, rendszeres fellépétem a Habibi és a Lancelot éttermekben, de szinte mindent csináltam már, voltam statiszta, mosogattam, takarítottam, végeztem adminisztrációs feladatokat is. Elég profi vagyok Excelből és PowerPointból is,

Felmerülhet a kérdés, hogy programozóként miért keresek melléállást: Egyrészt azért vagyok itt, mivel most nemrégiben fejeződött be nálam egy elég nagy lakásfelújítás és kicsit megszaladtak a költségek, másrészt, valamint mivel home office-ra vagyok kényszerítve, így hiányoznak az emberi kapcsolatok és nem egyszer unatkozom. Ha valahova menni kéne, segíteni kéne másnak, az nagyban segítene, hogy kirángasson a jelenlegi enervált a helyzetemből.

Strapabíró vagyok, empatikus, diszkrét és megbízható, amit bevállalok azt teljesítem. Az állatokkal jóban vagyok, gyerekekkel nincs tapasztalatom.

Nyelvtudás

Angol

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(8 értékelés)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Szövegírás, szövegszerkesztés (6)
Egyetemistáknak (1)
Egyéb (1)
Minden (8)
András

2 éve

Anikóval nem először dolgozom együtt, és nem véletlenül! Ezúttal is kiváló munkát végzett. A feladat összetett volt, azonban Anikó lelkiismeretes hozzáállásával nagyon jól és gyorsan megoldotta. Továbbra is keresni fogom a jövőben, valamint másoknak is csak ajánlani tudom a vele való együttműködést!

0
0
Anikó válaszolta

2 éve

András nagyon pontos instrukciókat ad, és amikor kérdésem van a lehető leghamarabb átnézi ezeket, és megválaszolja őket, emiatt nagyon gyorsan lehet haladni a projekttel. Egy nagyon korrekt ügyfél, szívesen dolgozom vele együtt.
András

2 éve

Anikó nagyon gyors és pontos munkát végzett a rövid határidő ellenére, nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom mindenkinek!

0
0
Anikó válaszolta

2 éve

András nagyon gyorsan válaszolt, pontos információkat adott az elvárásokról, így semmi nehézséget nem okozott az adott feladat pontos elvégzése. Pár órán belül kész volt a feladat.
Ana

3 éve

Anikó remek munkát végzett! Figyelmes, körültekintő, részletes kutatást végezte a témában cikkírás előtt. Köszönöm szépen, ajánlom mindenkinek! :)

0
0
Anikó válaszolta

3 éve

Nagyon szeretek Anastasiával dolgozni. Kommunikatív, pontos, használható visszajelzést ad, nyitott az ötletekre. Nagyon sokat fejlődtem szövegíróként mióta vele dolgozom.
Ana

3 éve

Precíz, jól kommunikál és teljes mértékben megbízható szakember! Ismét öröm volt az együttmüködés.

0
0
Anikó válaszolta

3 éve

Már több projektet csináltam Anasztáziával, jól kommunikál, ha valamilyen kérdésem van vagy pontosításra van szükség, hamar választ kapok. Nagyon ajánlom az együttműködést vele.
Ana

3 éve

Nagyon elégedett vagyok a munkájával. Kedves, megbízható, precíz. Csak ajánlani tudok!

0
0
Anikó válaszolta

3 éve

Jól kommunikál, minden dokumentumot időben küld, a felmerülő kérdésekre gyorsan reagál. Csak ajánlani tudom.
Több mutatása

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1083, Budapest

  • Telefon

    +36 30 427 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek