Tóth

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Sziasztok! Szeretettel várom leendő tanítványaimat angol nyelvből kezdő szinttől felső szintig. Leginkább beszédcentrikus órákat tartok, melyek során szeretek az igazi, élőnyelvi angol beszédre építeni, de ha az olvasás-, hallás- illetve íráskészségedet szeretnéd fejleszteni, abban is tudok segíteni. Érettségire vagy nyelvvizsgára készülsz? Egy állásinterjú miatt szükséges számodra az angol? A munkád miatt van szükséged az angolnyelv-tudásod fejlesztésére? Angol nyelvterületre költözöl a közeljövőben, és ezért szeretnél fejlődni a beszédben? Vagy csak az a célod, hogy az általános angolnyelv-tudásod minél inkább fejlődjön és magabiztosabban, bátrabban beszélj angolul? Ha bármelyik kérdésedre igen a válaszod, akkor jó helyen jársz. Gyere, tanuljunk együtt! Rólam: Korábban Angliában éltem: kicsit több mint 3 évet töltöttem Londonban, majd hazaköltözésem után a Károli Gáspár Egyetem angol- és magyar mint idegen nyelv mesterszakát végeztem el. Jelenleg a budapesti Kőbányai Szent László Gimnáziumban dolgozom angoltanárként, valamint magántanítványaim is vannak angol nyelvből. Készítettem fel már tanítványokat EUROEXAM nyelvvizsgára is. Örömmel és egyben büszkeséggel tölt el, hogy tanítványaim egytől egyig sikeres nyelvvizsgát szereztek angolból. Fontos információ lehet még számodra, hogy nálam a tanulói igényeik állnak a tanulás középpontjában, így mindig az egyéni tanulói igényekhez igazodva állítom össze a tananyagokat a számodra. Szerintem teljesen mindegy, mik a céljaid az angolt illetően; örülök, ha segíthetlek, támogathatlak azok elérésében.

Sziasztok!

Szeretettel várom leendő tanítványaimat angol nyelvből kezdő szinttől felső szintig. Leginkább beszédcentrikus órákat tartok, melyek során szeretek az igazi, élőnyelvi angol beszédre építeni, de ha az olvasás-, hallás- illetve íráskészségedet szeretnéd fejleszteni, abban is tudok segíteni.

Érettségire vagy nyelvvizsgára készülsz? Egy állásinterjú miatt szükséges számodra az angol? A munkád miatt van szükséged az angolnyelv-tudásod fejlesztésére? Angol nyelvterületre költözöl a közeljövőben, és ezért szeretnél fejlődni a beszédben? Vagy csak az a célod, hogy az általános angolnyelv-tudásod minél inkább fejlődjön és magabiztosabban, bátrabban beszélj angolul? Ha bármelyik kérdésedre igen a válaszod, akkor jó helyen jársz. Gyere, tanuljunk együtt!

Rólam: Korábban Angliában éltem: kicsit több mint 3 évet töltöttem Londonban, majd hazaköltözésem után a Károli Gáspár Egyetem angol- és magyar mint idegen nyelv mesterszakát végeztem el. Jelenleg a budapesti Kőbányai Szent László Gimnáziumban dolgozom angoltanárként, valamint magántanítványaim is vannak angol nyelvből. Készítettem fel már tanítványokat EUROEXAM nyelvvizsgára is. Örömmel és egyben büszkeséggel tölt el, hogy tanítványaim egytől egyig sikeres nyelvvizsgát szereztek angolból.

Fontos információ lehet még számodra, hogy nálam a tanulói igényeik állnak a tanulás középpontjában, így mindig az egyéni tanulói igényekhez igazodva állítom össze a tananyagokat a számodra.

Szerintem teljesen mindegy, mik a céljaid az angolt illetően; örülök, ha segíthetlek, támogathatlak azok elérésében.

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 20 270 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek