Lázár Lázár Attila

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Üdvözöllek! Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Làzár Attila egyéni vállalkozó vagyok, és villanyszerelőként tevékenykedem. Az elkötelezettségem az elektromos rendszerek kiváló minőségű telepítésére és karbantartására irányul. Több éves tapasztalattal rendelkezem a villanyszerelés,távközlés hálózat terén, és mindig törekedem arra, hogy ügyfeleimnek megbízható és hatékony megoldásokat nyújtsak. Legyen szó otthoni vagy kereskedelmi célú villanyszerelésről, távközlési hálózatról az igényeidre szabott és biztonságos megoldásokat kínálok. Az ügyfelek elégedettsége számomra a legfontosabb. Minden projektet gondosan tervezek és precízen kivitelezek, hogy a legmagasabb szintű minőséget biztosítsam. Fontosnak tartom az átlátható kommunikációt és a rugalmas munkavégzést, hogy az elvárásaidnak maximálisan megfeleljek. Szolgáltatásaim közé tartozik az új elektromos rendszerek telepítése, a meglévő rendszerek karbantartása, hibaelhárítás és javítás, valamint a világítás tervezése és kivitelezése. Minden munkámat alaposan ellenőrzöm, hogy biztosítsam a biztonságot és a megbízhatóságot. Ha megbízható és tapasztalt villanyszerelőt keresel, aki professzionális szolgáltatást nyújt, örömmel állok rendelkezésedre. Bármilyen kérdésed vagy projekt ötleted van, ne habozz kapcsolatba lépni velem. Alig várom, hogy segíthessek elektromos igényeid teljesítésében! Elérhetőségeim: Mobil: 06202835211 E-mail:lazarattila1991@gmail.com Facebook: VillanyászAti Linkre kattintva elérhetők a munkáim

Üdvözöllek!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Làzár Attila egyéni vállalkozó vagyok, és villanyszerelőként tevékenykedem. Az elkötelezettségem az elektromos rendszerek kiváló minőségű telepítésére és karbantartására irányul.

Több éves tapasztalattal rendelkezem a villanyszerelés,távközlés hálózat terén, és mindig törekedem arra, hogy ügyfeleimnek megbízható és hatékony megoldásokat nyújtsak. Legyen szó otthoni vagy kereskedelmi célú villanyszerelésről, távközlési hálózatról az igényeidre szabott és biztonságos megoldásokat kínálok.

Az ügyfelek elégedettsége számomra a legfontosabb. Minden projektet gondosan tervezek és precízen kivitelezek, hogy a legmagasabb szintű minőséget biztosítsam. Fontosnak tartom az átlátható kommunikációt és a rugalmas munkavégzést, hogy az elvárásaidnak maximálisan megfeleljek.

Szolgáltatásaim közé tartozik az új elektromos rendszerek telepítése, a meglévő rendszerek karbantartása, hibaelhárítás és javítás, valamint a világítás tervezése és kivitelezése. Minden munkámat alaposan ellenőrzöm, hogy biztosítsam a biztonságot és a megbízhatóságot.

Ha megbízható és tapasztalt villanyszerelőt keresel, aki professzionális szolgáltatást nyújt, örömmel állok rendelkezésedre. Bármilyen kérdésed vagy projekt ötleted van, ne habozz kapcsolatba lépni velem. Alig várom, hogy segíthessek elektromos igényeid teljesítésében!

Elérhetőségeim:

Mobil: 06202835211

E-mail:lazarattila1991@gmail.com

Facebook: VillanyászAti

Linkre kattintva elérhetők a munkáim

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Ferenc

2 éve

Profi felkészült szakember mindenkinek tudom ajánlani.Máskor is szívesen hívom majd.

0
0
Lázár Attila válaszolta

2 éve

Kedves,megértő könnyen szót értettünk! Korrekten lehetett vele beszélgetni. Ajánlom más szakambernek is!

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1225, Budapest

  • Telefon

    +36 20 283 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek