Dániel

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Kedves Érdekelődő! Eszterhás Dánielnek vagyokk, rengeteg (20+ év) zenekari, színpadi, és stúdiótapasztsattal rendelkező zenész- producer. Zeneelméletet, gitárt, basszusgitárt szaxofon, valamint zenekészítés/ zeneszerkesztés daw- ban (Ableton, Fruity Loops, stb) oktatást vállalok Budapesten. Tanulmányaimat a LynnCollege of Music and Arts nevű amerikai zeneiskolában végeztem zeneszerzö/ hangszerelő- jazzszaxofon szakon, majd a Magyar Rádió iskolájában szereztem hangmérnök képesítést. Zeneoktatásban, és zenélésben is nagy hangsúlyt fektetek a gyakorlatra, és az elméletre egyaránt. Saját, otthoni stúdiómban minden ehhez, és a gyors fejlődéshez szükséges eszköz, mikrofonok, felvételi lehetőség a visszahallgatáshoz, midi keyboardok, és kontrollerek, akusztikus, és elektronikus hangszerek, zenei szoftverek stb, ill. oktatási segédanyag is adott. Az órákat a diáknak legkedvezöbb módon tartom, kívánságra házhoz is tudok menni. Tel. számom 0670-233-64-67, de ha bármilyen egyéb kérdés akadna, vagy felvilágosításra, referenciára van szükség, az eszterhasd@gmail.com email címen is elérhetö vagyok. Üdv, Eszterhás Dániel

Kedves Érdekelődő!

Eszterhás Dánielnek vagyokk, rengeteg (20+ év) zenekari, színpadi, és stúdiótapasztsattal rendelkező zenész- producer.

Zeneelméletet, gitárt, basszusgitárt szaxofon, valamint zenekészítés/ zeneszerkesztés daw- ban (Ableton, Fruity Loops, stb) oktatást vállalok Budapesten.

Tanulmányaimat a LynnCollege of Music and Arts nevű amerikai zeneiskolában végeztem zeneszerzö/ hangszerelő- jazzszaxofon szakon, majd a Magyar Rádió iskolájában szereztem hangmérnök képesítést.

Zeneoktatásban, és zenélésben is nagy hangsúlyt fektetek a gyakorlatra, és az elméletre egyaránt.

Saját, otthoni stúdiómban minden ehhez, és a gyors fejlődéshez szükséges eszköz, mikrofonok, felvételi lehetőség a visszahallgatáshoz, midi keyboardok, és kontrollerek, akusztikus, és elektronikus hangszerek, zenei szoftverek stb, ill. oktatási segédanyag is adott.

Az órákat a diáknak legkedvezöbb módon tartom, kívánságra házhoz is tudok menni.

Tel. számom 0670-233-64-67,

de ha bármilyen egyéb kérdés akadna, vagy felvilágosításra, referenciára van szükség, az

eszterhasd@gmail.com

email címen is elérhetö vagyok.

Üdv, Eszterhás Dániel

Nyelvtudás

Görög, Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 70 233 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek