Réka

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

2018-ban szereztem meg grafikusművész diplomám a Pécsi Tudományegyetem Művészeti karán. Az egyetemi évek alatt is már aktívan dolgoztam a szakmában, legfőbb megrendelőm az egyetem Oktatási Igazgatóság Karrier Irodája és Marketing Osztálya volt. Diploma után Pécsen a Pazirik Informatikai Kft.-nál helyezkedtem el, először mint grafikus, 2020-tól pedig mint művészeti vezető. 2017-től kezdve egyéni vállalkozóként is jelen vagyok a piacon, főbb megrendelőim közé tartozik a Pécsi Tudományegyetem, Ferling Kft., Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft., azonban ezek mellett kisebb vállalkozásokkal is dolgoztam/dolgozok együtt. 2019-től a Művészeti Karon óraadóként kiadványszerkesztést oktatok. Rengeteg tapasztalatot szereztem nagy projektek koordinálásában, gyors és precíz munkavégzés jellemez, terhelhetőségem magas, a határidőket szigorúan tartom. Megrendelői visszajelzések alapján jó problémamegoldó és kommunikációs készséggel rendelkezem. Közel 6 év alatt a grafika több területén is volt szerencsém tapasztalatot szerezni. Az egyetemi évek alatt főképp marketing anyagok tervezésével és kiadványszerkesztéssel foglalkoztam. Diploma után mind céges, mind egyéni vállalkozói oldalról az alábbi területeken dolgoztam: kiállítástervezés, szoftver design készítése, kiadványszerkesztés, weboldal tervezés (mind egyedi fejlesztésű, mind Wordpress alapú oldalak egyéni összerakása), arculattervezés, marketing anyagok, infógrafikák, piktogramok készítése.

2018-ban szereztem meg grafikusművész diplomám a Pécsi Tudományegyetem Művészeti karán. Az egyetemi évek alatt is már aktívan dolgoztam a szakmában, legfőbb megrendelőm az egyetem Oktatási Igazgatóság Karrier Irodája és Marketing Osztálya volt. Diploma után Pécsen a Pazirik Informatikai Kft.-nál helyezkedtem el, először mint grafikus, 2020-tól pedig mint művészeti vezető. 2017-től kezdve egyéni vállalkozóként is jelen vagyok a piacon, főbb megrendelőim közé tartozik a Pécsi Tudományegyetem, Ferling Kft., Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft., azonban ezek mellett kisebb vállalkozásokkal is dolgoztam/dolgozok együtt. 2019-től a Művészeti Karon óraadóként kiadványszerkesztést oktatok.

Rengeteg tapasztalatot szereztem nagy projektek koordinálásában, gyors és precíz munkavégzés jellemez, terhelhetőségem magas, a határidőket szigorúan tartom. Megrendelői visszajelzések alapján jó problémamegoldó és kommunikációs készséggel rendelkezem.

Közel 6 év alatt a grafika több területén is volt szerencsém tapasztalatot szerezni. Az egyetemi évek alatt főképp marketing anyagok tervezésével és kiadványszerkesztéssel foglalkoztam. Diploma után mind céges, mind egyéni vállalkozói oldalról az alábbi területeken dolgoztam: kiállítástervezés, szoftver design készítése, kiadványszerkesztés, weboldal tervezés (mind egyedi fejlesztésű, mind Wordpress alapú oldalak egyéni összerakása), arculattervezés, marketing anyagok, infógrafikák, piktogramok készítése.

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    Pécs

  • Telefon

    +36 20 268 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek