Réka

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Saját vállalkozásom elindításának előkészítési munkálatai mellett rugalmas részmunkaidős vagy alkalmi munkákat keresek. Dekoratőr (kirakatrendező), filmes berendező képzettséggel, 2 éves ingatlan értékesítői tapasztalattal rendelkezem. Szívesen vállalok referenciamunkaként ingyenes kirakatrendezést, home staging (ingatlan felkészítés eladásra) és ingatlan hirdetési tanácsadást és kivitelezést is, akár minimális büdzséből, méretarányos alaprajzzal, látványtervvel. Ezenkívül teljes körű, ingatlannal kapcsolatos ügyintézését is átvállalom. Egyetemi tanulmányaimat az ELTE BTK kommunikáció és médiatudomány/filmtörténet és filmelmélet minor szakán végeztem. Profilomba tartozik az online marketing, hirdetésfeladás, szövegírás, kisebb fordítási feladatok angol nyelven. Igény szerint tapasztalattal és referenciamunkákkal (videóklippek, koncert és rendezvényfotózás, esküvő) rendelkező csapatommal operatőri, fotós, vágó és kisebb grafikusi feladatokhoz is állunk a rendelkezésére. Felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezem, Word és alap Excel használat nem jelent gondot, virtuális asszisztensi feladatokat is bátran rám bízhat. Tekintve, hogy az oldalon jelenleg főként könnyű fizikai munkára vannak elérhető megbízások, így (addig is amíg a fentihez hasonló jellegű megbízások nem állnak rendelkezésre) vállalom irodák, üzlethelyiségek, airbnb lakások, magán ingatlanok takarítását, lelkes hobbi kertészként kisebb kertész munkákat. 22 éves macskatartói tapasztalattal a hátam mögött és jelenleg is 2 macska felelős gazdájaként állok rendelkezésre, ha megbízható macskaszittert keres a nyaralás, vagy hosszabb távollét esetére. Etetés, alomtakarítás, játék, akár napi kétszer. 2 hónapos (napi kétszeri) kutyasétáltatói tapasztalattal is rendelkezem, jólnevelt kutyusa sétáltatásában is számíthat rám.

Saját vállalkozásom elindításának előkészítési munkálatai mellett rugalmas részmunkaidős vagy alkalmi munkákat keresek.

Dekoratőr (kirakatrendező), filmes berendező képzettséggel, 2 éves ingatlan értékesítői tapasztalattal rendelkezem. Szívesen vállalok referenciamunkaként ingyenes kirakatrendezést, home staging (ingatlan felkészítés eladásra) és ingatlan hirdetési tanácsadást és kivitelezést is, akár minimális büdzséből, méretarányos alaprajzzal, látványtervvel. Ezenkívül teljes körű, ingatlannal kapcsolatos ügyintézését is átvállalom.

Egyetemi tanulmányaimat az ELTE BTK kommunikáció és médiatudomány/filmtörténet és filmelmélet minor szakán végeztem. Profilomba tartozik az online marketing, hirdetésfeladás, szövegírás, kisebb fordítási feladatok angol nyelven. Igény szerint tapasztalattal és referenciamunkákkal (videóklippek, koncert és rendezvényfotózás, esküvő) rendelkező csapatommal operatőri, fotós, vágó és kisebb grafikusi feladatokhoz is állunk a rendelkezésére.

Felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezem, Word és alap Excel használat nem jelent gondot, virtuális asszisztensi feladatokat is bátran rám bízhat.

Tekintve, hogy az oldalon jelenleg főként könnyű fizikai munkára vannak elérhető megbízások, így (addig is amíg a fentihez hasonló jellegű megbízások nem állnak rendelkezésre) vállalom irodák, üzlethelyiségek, airbnb lakások, magán ingatlanok takarítását, lelkes hobbi kertészként kisebb kertész munkákat.

22 éves macskatartói tapasztalattal a hátam mögött és jelenleg is 2 macska felelős gazdájaként állok rendelkezésre, ha megbízható macskaszittert keres a nyaralás, vagy hosszabb távollét esetére. Etetés, alomtakarítás, játék, akár napi kétszer.

2 hónapos (napi kétszeri) kutyasétáltatói tapasztalattal is rendelkezem, jólnevelt kutyusa sétáltatásában is számíthat rám.

Nyelvtudás

Angol, Francia

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 20 385 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek