Csetényi Kristóf Csetényi

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Balaton mellett születtem, itt is nőttem fel és már pici gyerekkorom óta nagyon szerettem rajzolni. Mindig is foglalkoztatott az informatika és a videózás, így a középiskolás éveimben kezdtem el komolyabban foglalkozni a videó szerkesztéssel és honlapkészítéssel. A diákéveket követően más irányba sodort az élet, ahol pályázatírói munkakörben tevékenykedtem. Több éves munkát követően született a döntés, hogy visszakanyarodjak a gyermekkori álmaimhoz. Ezáltal azzal foglalkozom, amit igazán szeretek tiszta szívvel csinálni, kiegészítve a pályázatok során szerzett tapasztalatommal. Lelkesedéssel és örömmel tölt el, amikor a hozzám fordulók az online térben szeretnének megjelenni. Ilyenkor az inspirál, hogy a tőlem telhető legjobb adjam át Neked a megrendelésed. Legyen az egy új honlap vagy akár egy videós hirdetés. Az elégedettségérzés, ami az ügyfélben keletkezik az elkészített munka során jelenti számomra a legtöbbet. Ezáltal ti is inspiráltok , hogy a megkezdett munka nem volt hiábavaló és érdemes tovább haladni ezen az úton. A pályázatírással minden olyan vállalkozó szellemű magánszemélyt és vállalkozót tudom segíteni, akiknek az indulásuk során nagy segítséget jelenthet egy hazai vagy európai uniós pályázaton való indulás. Az életem során mindig olyan emberekkel hozott össze a sors, akik szakmailag rendkívül felkészültek voltak és rengeteget tanulhattam. Óriási segítséget kaptam tőlük, amiért hálás vagyok nekik mind a mai napig. 📃 Van vállalkozásod de nincsen egy tökéletes weboldalad? 🤔 📊 Szeretnéd szolgáltatásaidat népszerűsíteni egy új csatornán? 📽 📈 Tartalmaidat szeretnéd eljuttatni online több lehetséges ügyfélhez? 👫 Ha valamelyik kérdésre igen a válasz keress az alábbi elérhetőségek egyikén és elkészítem saját weboldaladat. 👍 📩 E-mail : webvidfusion@gmail.com 📞 Telefon: 06-70-882-63-70 📝 Weboldal típusok: https://www.webvidfusion.hu/statikus-weboldal/ https://www.webvidfusion.hu/dinamikus-weboldal/ https://www.webvidfusion.hu/webaruhaz/ https://www.webvidfusion.hu/weboldal-keszites-palyazathoz/ #weboldal #honlap #vállalkozás #szolgáltatás 📸 Szeretnéd meglepni hozzátartozódat egy videóval, melyben 👨‍👩‍👧‍👦 családodról, 🙋‍♀️ barátaidról és 👩‍🦰 Rólad készített fényképeket jelenítem meg? 🎂🍰🧁 Szülinapi partik, 🚴‍♀️🎨🤽‍♀️ családi események, 🙋‍♀️🙆‍♂️🙋‍♂️ baráti összejövetelek, és 👩‍💼👩‍🏫👩‍🎤 rendezvényekről készített fényképeidet most viszont láthatod egy videós fotóalbumban. 🎥📽🎞 Hogyan is néz ki? 🤔 Nézzd meg a korábbi munkáimat és ha érdekel vedd fel velem a kapcsolatot. 😍 https://www.webvidfusion.hu/videoszerkesztes-maganszemelyeknek/ #slideshow #videósfotóalbum #videónapló #webvidfusion

Balaton mellett születtem, itt is nőttem fel és már pici gyerekkorom óta nagyon szerettem rajzolni. Mindig is foglalkoztatott az informatika és a videózás, így a középiskolás éveimben kezdtem el komolyabban foglalkozni a videó szerkesztéssel és honlapkészítéssel. A diákéveket követően más irányba sodort az élet, ahol pályázatírói munkakörben tevékenykedtem. Több éves munkát követően született a döntés, hogy visszakanyarodjak a gyermekkori álmaimhoz. Ezáltal azzal foglalkozom, amit igazán szeretek tiszta szívvel csinálni, kiegészítve a pályázatok során szerzett tapasztalatommal.

Lelkesedéssel és örömmel tölt el, amikor a hozzám fordulók az online térben szeretnének megjelenni. Ilyenkor az inspirál, hogy a tőlem telhető legjobb adjam át Neked a megrendelésed. Legyen az egy új honlap vagy akár egy videós hirdetés. Az elégedettségérzés, ami az ügyfélben keletkezik az elkészített munka során jelenti számomra a legtöbbet.

Ezáltal ti is inspiráltok , hogy a megkezdett munka nem volt hiábavaló és érdemes tovább haladni ezen az úton.

A pályázatírással minden olyan vállalkozó szellemű magánszemélyt és vállalkozót tudom segíteni, akiknek az indulásuk során nagy segítséget jelenthet egy hazai vagy európai uniós pályázaton való indulás.

Az életem során mindig olyan emberekkel hozott össze a sors, akik szakmailag rendkívül felkészültek voltak és rengeteget tanulhattam. Óriási segítséget kaptam tőlük, amiért hálás vagyok nekik mind a mai napig.

📃 Van vállalkozásod de nincsen egy tökéletes weboldalad? 🤔

📊 Szeretnéd szolgáltatásaidat népszerűsíteni egy új csatornán? 📽

📈 Tartalmaidat szeretnéd eljuttatni online több lehetséges ügyfélhez? 👫

Ha valamelyik kérdésre igen a válasz keress az alábbi elérhetőségek egyikén és elkészítem saját weboldaladat. 👍

📩 E-mail : webvidfusion@gmail.com

📞 Telefon: 06-70-882-63-70

📝 Weboldal típusok:

https://www.webvidfusion.hu/statikus-weboldal/

https://www.webvidfusion.hu/dinamikus-weboldal/

https://www.webvidfusion.hu/webaruhaz/

https://www.webvidfusion.hu/weboldal-keszites-palyazathoz/

#weboldal #honlap #vállalkozás #szolgáltatás

📸 Szeretnéd meglepni hozzátartozódat egy videóval, melyben 👨‍👩‍👧‍👦 családodról,

🙋‍♀️ barátaidról és

👩‍🦰 Rólad készített fényképeket jelenítem meg?

🎂🍰🧁 Szülinapi partik,

🚴‍♀️🎨🤽‍♀️ családi események,

🙋‍♀️🙆‍♂️🙋‍♂️ baráti összejövetelek, és

👩‍💼👩‍🏫👩‍🎤 rendezvényekről készített fényképeidet most viszont láthatod egy videós fotóalbumban. 🎥📽🎞

Hogyan is néz ki? 🤔

Nézzd meg a korábbi munkáimat és ha érdekel vedd fel velem a kapcsolatot. 😍

https://www.webvidfusion.hu/videoszerkesztes-maganszemelyeknek/

#slideshow #videósfotóalbum #videónapló #webvidfusion

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    8200, Veszprém

  • Telefon

    +36 70 882 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek