Puskás Máté

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

A nevem Puskás Máté , egyéni vállalkozóként dolgozok Online marketing korlátain belül. Az utóbbi években foglalkoztam szövegírással, instagram és facebook oldalak felfuttatásával, képszerkesztéssel, de a fő profilom a weboldal készítés. Ezenkívűl keresőoptimalizálással és arculattervezéssel is foglalkozok. Innome Webdesign néven fut a vállalkozásom, mivel a jövőben szeretnék egy komoly céget alapítani. Főbb kompetenciáim: Kreativitás, önállóság, precizitás, gyorsaság Az oldalam: www.innome.hu Legutóbbi weboldal referencia: www.parametrik.hu Közösségi média: https://www.instagram.com/innome_webdesign/ Itt a social mediához kapcsolódó referenciák fel vannak tüntetve az egyes posztoknál. Mivel komoly ambícióim vannak, törekszek precízen dolgozni és 100%-os vevői elégedettséget teremteni. Remélem sok közös projektben lesz részünk! Köszönöm, hogy elolvastad. :)

A nevem Puskás Máté , egyéni vállalkozóként dolgozok Online marketing korlátain belül. Az utóbbi években foglalkoztam szövegírással, instagram és facebook oldalak felfuttatásával, képszerkesztéssel, de a fő profilom a weboldal készítés. Ezenkívűl keresőoptimalizálással és arculattervezéssel is foglalkozok. Innome Webdesign néven fut a vállalkozásom, mivel a jövőben szeretnék egy komoly céget alapítani.

Főbb kompetenciáim: Kreativitás, önállóság, precizitás, gyorsaság

Az oldalam: www.innome.hu Legutóbbi weboldal referencia: www.parametrik.hu

Közösségi média: https://www.instagram.com/innome_webdesign/ Itt a social mediához kapcsolódó referenciák fel vannak tüntetve az egyes posztoknál.

Mivel komoly ambícióim vannak, törekszek precízen dolgozni és 100%-os vevői elégedettséget teremteni. Remélem sok közös projektben lesz részünk!

Köszönöm, hogy elolvastad. :)

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  3530, Miskolc

 • Telefon

  +36 70 530 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek