Tamás

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Kedves Érdeklődő! Több, mint 20 év tapasztalattal szeretnék minél több angolul tudni vágyót hozzásegíteni egyénre szabott, kötetlen órák keretein belül olyan nyelvismerethez és készségekhez, melyekkel bátran és magabiztosan, a tanulás során a kommunikációs készséget előtérbe helyezve bárhol megállhatják helyüket a világban. Fontosnak tartom a mindennapokban használt nyelv továbbadását/ismeretét, használva különféle, a szlengben és köznyelvben előforduló kifejezéseket. A nyelvtani alapok nélkülözhetetlenek, ám egyes iskolák és tanárok túl sok hangsúlyt fektetnek ezek sulykolásába, míg Angliában töltött éveim során, többféle munkakört betöltve, ezáltal számos különböző dialektust és szubkultúrát megismerve azzal találkoztam, a világos, gördülékeny kommunikáció a siker titka, nem a 12 igeidő ismerete és a függő beszéd világában eltöltött horrokalandok :) Ha nehezen szántad rá magad, hogy tanárt keress, már ne fordulj vissza, rugalmas időbeosztással, türelemmel, és maximalizmussal állok rendelkezésre. Tomi

Kedves Érdeklődő!

Több, mint 20 év tapasztalattal szeretnék minél több angolul tudni vágyót hozzásegíteni egyénre szabott, kötetlen órák keretein belül olyan nyelvismerethez és készségekhez, melyekkel bátran és magabiztosan, a tanulás során a kommunikációs készséget előtérbe helyezve bárhol megállhatják helyüket a világban.

Fontosnak tartom a mindennapokban használt nyelv továbbadását/ismeretét, használva különféle, a szlengben és köznyelvben előforduló kifejezéseket. A nyelvtani alapok nélkülözhetetlenek, ám egyes iskolák és tanárok túl sok hangsúlyt fektetnek ezek sulykolásába, míg Angliában töltött éveim során, többféle munkakört betöltve, ezáltal számos különböző dialektust és szubkultúrát megismerve azzal találkoztam, a világos, gördülékeny kommunikáció a siker titka, nem a 12 igeidő ismerete és a függő beszéd világában eltöltött horrokalandok :)

Ha nehezen szántad rá magad, hogy tanárt keress, már ne fordulj vissza, rugalmas időbeosztással, türelemmel, és maximalizmussal állok rendelkezésre.

Tomi

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    6900, Makó

  • Telefon

    +36 30 604 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek