Sohonyai Lajos

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat

Magamról

Üdvözlöm! 150km-körzetben, Szobafestő-Mázoló-Tapétázó vagyok,Kőműves-Burkoló. Hideg,meleg burkolás,minden ami a festés mázolás,burkolás,kőműves munkák,küldő-belső homlokzat szigetelés,hang és hő szigetelés és azon belül minden. Kreatív vagyok,preciz korrekt munkát végzem. Tekintsék meg referenciáim. Ezekben a szakmai munkálatokban állok szívesen rendelkezésükre! #Szakmai háttér és tapasztalat! 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem,megéltem már pár csodát az építőiparban, jelenleg is mi vagyunk a "Mások után javítok brigád " Az évek során rengeteg munkám elkészült és szerencsémre, korrekt megbízom/megbízóim voltak. Jelenleg cégnél dolgozom,teljes géppark,szerszámok és minden építőiparban szükséges géppel,kézi szerszámokkal kellő szakmai tudással rendelkezem.Szobafestő-Mázoló,tapétázó szakmát 2000-ben szereztem meg Kőműves-Burkoló Szakmát is megszereztem, azóta is csak is ezeket a szakmákat űzöm,és mindig tanulok valami újat. Panasz soha sem volt rám, megbízható precíz, korrekt ember vagyok, munkámra igényes. Köszönöm, hogy végigolvasta! Szép napot.

Üdvözlöm!

150km-körzetben,

Szobafestő-Mázoló-Tapétázó vagyok,Kőműves-Burkoló.

Hideg,meleg burkolás,minden ami a festés mázolás,burkolás,kőműves munkák,küldő-belső homlokzat szigetelés,hang és hő szigetelés és azon belül minden.

Kreatív vagyok,preciz korrekt munkát végzem.

Tekintsék meg referenciáim.

Ezekben a szakmai munkálatokban állok szívesen rendelkezésükre!

#Szakmai háttér és tapasztalat!

15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem,megéltem már pár csodát az építőiparban, jelenleg is mi vagyunk a "Mások után javítok brigád " Az évek során rengeteg munkám elkészült és szerencsémre, korrekt megbízom/megbízóim voltak. Jelenleg cégnél dolgozom,teljes géppark,szerszámok és minden építőiparban szükséges géppel,kézi szerszámokkal kellő szakmai tudással rendelkezem.Szobafestő-Mázoló,tapétázó szakmát 2000-ben szereztem meg Kőműves-Burkoló Szakmát is megszereztem, azóta is csak is ezeket a szakmákat űzöm,és mindig tanulok valami újat. Panasz soha sem volt rám, megbízható precíz, korrekt ember vagyok, munkámra igényes. Köszönöm, hogy végigolvasta! Szép napot.

Nyelvtudás

Magyar

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
4.8
(2 értékelés)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Víz-, gáz- és fűtésszerelés (1)
Szobafestés és mázolás (1)
Minden (2)
Jozsef

2 éve

Összességében elégedett vagyok az együttműködéssel. Lajos nagyon szimpatikus, segítőjével együtt. Minden felmerülő kérdéssel azonnal megkerestek, és együtt döntöttünk a legjobb folytatásról. Mivel nagyon távolról érkeztek, és a reggeli csúcsforgalmon kellett átverekedniük magukat, el tudtam fogadni a kiszámíthatatlan érkezést reggelente. Amin még finomítani lehet: a megrendelő (én is) egy festés alatt teljes szolgáltatást ért, amikor ajánlatot kér. Nem feltétlenül számít külön bontott és felszámított munkafolyamatokra. Takarások és ezek bontása, pl. Így nehéz lett az összehasonlítás már meglévő ajánlatokhoz, amelyek ezeket mind tartalmazták. A ház a egy kicsit nem szokványos kialakítása lassította a munkafolyamatot, és hosszította is a kivitelezést, amire a Lajos sem számított. Ebben is lehet majd legközelebbi felmérés / megállapodás esetén finomítani. Az Lajosék becsületére legyen mondava, hogy tisztességgel helyt álltak, és a vállalt feladatot elvégezték, Ahol a ház adott extra kihívásokat, közös egyességgel, a tényleg szükséges plusz minimális költséggel, de megoldottuk. Jól és sokat dolgoztak, az eredmény kiváló. Köszönöm! Összességében ajánlani tudom!

0
0
Lajos válaszolta

2 éve

Remek volt együtt dolgozni,rendkívül figyelmes és segítő volt. Kérésemnek megfelelően teljesítette az anyagiakat,előzèkeny,távolságtartó volt De mindez kettő nap után megváltozott és bizalmába vett és feloldódott :) Összeségében remek volt nála a munkát elvégezni,kihívás volt a környezet és a ház kialakítása miatt a munka-környezete is ;) Szorgos napok teltek el,élveztem minden percét,úgy érzem szépet és valami jót alkotunk újra ,mégha csak egy tisztasági festésről is van szó! Köszönöm a bizalmat. Ajánlom mindenkinek,bátran ha munkát,feladatot tesz közzé! Köszönöm!
Antalné

2 éve

A szakember közbejött személyes problémája miatt nem tudta elvégezni a megbeszélt munkát.

0
0
Lajos válaszolta

2 éve

Sajnos nem volt lehetőség elkészíteni a munkát. Talán legközelebb ,más munkában keres fel.

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    2400, Dunaújváros

  • Telefon

    +36 20 280 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek