Fazekas Dániel

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Sziasztok! Szakképesített személyi edző és táplálkozási tanácsadó vagyok, emellett egyesületnél sportolok is országos szinten. Az életem a sport és a teljesítménycentrikus táplálkozás körül forog. Miután a saját szervezetem kiismerését követően újabb kihívás után néztem váltam személyi edzővé Budapesten, ahol újabb szenvedélyemmé vált az, hogy megszerettessem az emberekkel saját testüket, és ügyfeleimnek jó közérzetet biztosítva segítsem a fizikai jólétük javulását. :) Az online térben a kialakult helyzet okán kezdtem el dolgozni, de offline ügyfeleim közül mindenkit sikeresen támogatok jelenleg is videós, vagy írásos formátumban. Segítségére tudok lenni bárkinek akinek előtérbe került az egészsége; - fogyásban - otthoni gyakorlatok ajánlásában és betanításában - edzéstervezésben a rendelkezésre álló eszközök figyelembevételével - általános közérzet javításában a mozgás és táplálkozás útján keresztül Remélem, hogy minél több embernek tudok az idő elteltével segíteni hogy elfogadóbb legyen magával szemben, és az által ki tudja hozni magából a benne rejlő potenciált!

Sziasztok!

Szakképesített személyi edző és táplálkozási tanácsadó vagyok, emellett egyesületnél sportolok is országos szinten.

Az életem a sport és a teljesítménycentrikus táplálkozás körül forog.

Miután a saját szervezetem kiismerését követően újabb kihívás után néztem váltam személyi edzővé Budapesten, ahol újabb szenvedélyemmé vált az, hogy megszerettessem az emberekkel saját testüket, és ügyfeleimnek jó közérzetet biztosítva segítsem a fizikai jólétük javulását. :)

Az online térben a kialakult helyzet okán kezdtem el dolgozni, de offline ügyfeleim közül mindenkit sikeresen támogatok jelenleg is videós, vagy írásos formátumban.

Segítségére tudok lenni bárkinek akinek előtérbe került az egészsége;

- fogyásban

- otthoni gyakorlatok ajánlásában és betanításában

- edzéstervezésben a rendelkezésre álló eszközök figyelembevételével

- általános közérzet javításában a mozgás és táplálkozás útján keresztül

Remélem, hogy minél több embernek tudok az idő elteltével segíteni hogy elfogadóbb legyen magával szemben, és az által ki tudja hozni magából a benne rejlő potenciált!

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 70 243 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek