dr. Szalai András

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Ha vállalkozásod, ötleted, behajtásra szoruló kintlévőséged, ingatlanvételi vagy fejlesztési szándékod miatt érthető jogi tanácsadásra, valamint dinamikus és rugalmas képviseletre van szükséged: jó helyen jársz. Gazdasági területen tevékenykedő jogász családom második generációs képviselőjeként az ELTE jogi karán szerzett diplomámmal, a Cambridge-i egyetem távoktatási rendszerében elvégzett EU és angolszász jogi kurzusán szerzett ismeretekkel, a magyar gazdasági jog széleskörű ismeretével, valamint ingatlan és bankjogi területen nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodákban és saját startup üzleti vállalkozásaimban szerzett jogi és üzleti képzettségemmel segítek elérni a célodat, igényed szerint akár angol jogi szaknyelven. A bírósági és hivatali gyakorlat ismerete mellett több mint 10 év sikeresen lezárt gazdasági jogi ügyeinek tapasztalatával állok rendelkezésedre. Irodám a tapasztalati tőke hatékony felhasználása mellett dinamikusan látja el a képviseletedet, a gyors ügyintézés és a kényelmed az online eszköztáram alkalmazásával valamennyi ügytípus tekintetében biztosított egészen a megbízástól az ügy végső lezárásáig: a legtöbb esetben végig online, terjedelmes papírmunka nélkül intézheted a jogi ügyeidet. - innovatív jogi megoldások - angol szaknyelvi képzettség - kiemelkedő ingatlanjogi, cég- és gazdasági jogi tapasztalat - startup vállalkozási tapasztalat A budapesti ingatlanpiacon szerzett kiemelkedő ingatlanjogi tapasztalatommal állok rendelkezésedre, ha ingatlant vásárolsz és a gyors és hatékony (akár teljesen online) ügyintézést részesíted előnyben. Amennyiben ingatlanos, vagy hitelügyintéző segítségét is igénybe veszed, velük közvetlenül egyeztetek a dokumentáció összeállítása érdekében. A precíz online előkészítésnek köszönhetően minden részletre kiterjedően előre leegyeztetjük a feltételeket a felekkel, valamint megszervezzük a szerződés aláírását, amit így kevesebb mint egy óra alatt megoldunk akár élőben, akár videochaten keresztül szeretnél aláírni. A tulajdonjogod bejegyzéséhez szükséges ügyvédi ellenjegyzést és az ingatlan-nyilvántartási képviselet ellátását is teljes körben biztosítom, valamint bejelentem a NAV-hoz az esetleges illetékkedvezményeket. web: www.drszalailegal.hu facebook: http://www.facebook.com/drszalai/ instagram: http://www.instagram.com/drszalaiandrasugyved/ linkedin: http://linkd.in/1ux8PCC

Ha vállalkozásod, ötleted, behajtásra szoruló kintlévőséged, ingatlanvételi vagy fejlesztési szándékod miatt érthető jogi tanácsadásra, valamint dinamikus és rugalmas képviseletre van szükséged: jó helyen jársz.

Gazdasági területen tevékenykedő jogász családom második generációs képviselőjeként az ELTE jogi karán szerzett diplomámmal, a Cambridge-i egyetem távoktatási rendszerében elvégzett EU és angolszász jogi kurzusán szerzett ismeretekkel, a magyar gazdasági jog széleskörű ismeretével, valamint ingatlan és bankjogi területen nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodákban és saját startup üzleti vállalkozásaimban szerzett jogi és üzleti képzettségemmel segítek elérni a célodat, igényed szerint akár angol jogi szaknyelven.

A bírósági és hivatali gyakorlat ismerete mellett több mint 10 év sikeresen lezárt gazdasági jogi ügyeinek tapasztalatával állok rendelkezésedre.

Irodám a tapasztalati tőke hatékony felhasználása mellett dinamikusan látja el a képviseletedet, a gyors ügyintézés és a kényelmed az online eszköztáram alkalmazásával valamennyi ügytípus tekintetében biztosított egészen a megbízástól az ügy végső lezárásáig: a legtöbb esetben végig online, terjedelmes papírmunka nélkül intézheted a jogi ügyeidet.

- innovatív jogi megoldások

- angol szaknyelvi képzettség

- kiemelkedő ingatlanjogi, cég- és gazdasági jogi tapasztalat

- startup vállalkozási tapasztalat

A budapesti ingatlanpiacon szerzett kiemelkedő ingatlanjogi tapasztalatommal állok rendelkezésedre, ha ingatlant vásárolsz és a gyors és hatékony (akár teljesen online) ügyintézést részesíted előnyben. Amennyiben ingatlanos, vagy hitelügyintéző segítségét is igénybe veszed, velük közvetlenül egyeztetek a dokumentáció összeállítása érdekében. A precíz online előkészítésnek köszönhetően minden részletre kiterjedően előre leegyeztetjük a feltételeket a felekkel, valamint megszervezzük a szerződés aláírását, amit így kevesebb mint egy óra alatt megoldunk akár élőben, akár videochaten keresztül szeretnél aláírni. A tulajdonjogod bejegyzéséhez szükséges ügyvédi ellenjegyzést és az ingatlan-nyilvántartási képviselet ellátását is teljes körben biztosítom, valamint bejelentem a NAV-hoz az esetleges illetékkedvezményeket.

web: www.drszalailegal.hu

facebook: http://www.facebook.com/drszalai/

instagram: http://www.instagram.com/drszalaiandrasugyved/

linkedin: http://linkd.in/1ux8PCC

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 30 457 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek