Studio

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Csapatunk két rugalmas, fiatal állandó tagból áll Szuhán Gábor és Vidovics Máté személyében. Mindketten több éves tapasztalattal rendelkezünk, mint a videózás és a fotózás terén. Szokták mondani.. az éremnek két oldala van, így hát mi is mindig megosztjuk véleményünket egymással egy adott munkáról, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Az ország nagy részét már bejártuk, de a világ több pontján is megfordultunk. Gábor aktívan jár Tájfutó Világ rendezvényekre imagevideókat illetve fotókat készíteni. Kaptunk egy lehetőséget a pécsváradi Leányvásár rendezőitől, hogy kipróbálhatjuk magunkat nagy létszámú koncert fotózáson, illetve videózáson. Számtalan videót, fotót készítettünk ami elnyerte az embereket tetszését már csak a visszajelzések alapján is. Egyre több felkérést kaptunk, sporteseményekre, esküvőkre az ország több tájékán is. Megrendeléseink száma és kategóriája is bővült, ugyanis promóciós videók készítésére is hívtak minket. Így készült el a Tolnai Lakópark promóciós videója. A mindennapi munkálatok során egy lehetőséget kaptunk, hogy próbáljuk ki magunkat a pécsi szórakozóhelyek élményfotóinak készítésében is. Azóta is minden hétvégén a szervezők által meghirdetett bulikon vagyunk aktív tagjai a csapatnak és készítjük a legmenőbb fotókat az éjszakában. Több projekt van jelenleg is készülőben. ​ Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet mindenképpen keress meg minket, és mond el mit szeretnél. Álmodd meg, mi megvalósítjuk!

Csapatunk két rugalmas, fiatal állandó tagból áll Szuhán Gábor és Vidovics Máté személyében. Mindketten több éves tapasztalattal rendelkezünk, mint a videózás és a fotózás terén. Szokták mondani.. az éremnek két oldala van, így hát mi is mindig megosztjuk véleményünket egymással egy adott munkáról, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból.

Az ország nagy részét már bejártuk, de a világ több pontján is megfordultunk. Gábor aktívan jár Tájfutó Világ rendezvényekre imagevideókat illetve fotókat készíteni. Kaptunk egy lehetőséget a pécsváradi Leányvásár rendezőitől, hogy kipróbálhatjuk magunkat nagy létszámú koncert fotózáson, illetve videózáson. Számtalan videót, fotót készítettünk ami elnyerte az embereket tetszését már csak a visszajelzések alapján is.

Egyre több felkérést kaptunk, sporteseményekre, esküvőkre az ország több tájékán is. Megrendeléseink száma és kategóriája is bővült, ugyanis promóciós videók készítésére is hívtak minket. Így készült el a Tolnai Lakópark promóciós videója.

A mindennapi munkálatok során egy lehetőséget kaptunk, hogy próbáljuk ki magunkat a pécsi szórakozóhelyek élményfotóinak készítésében is. Azóta is minden hétvégén a szervezők által meghirdetett bulikon vagyunk aktív tagjai a csapatnak és készítjük a legmenőbb fotókat az éjszakában.

Több projekt van jelenleg is készülőben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet mindenképpen keress meg minket, és mond el mit szeretnél. Álmodd meg, mi megvalósítjuk!

Nyelvtudás

Bolgár, Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    Pécs

  • Telefon

    +36 70 349 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek