Timea

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

15 éve foglalkozom online marketinggel, 5 éve építem az ügynökségemet hasonló szellemiségű alvállalkozókkal dolgozva. Nem a rövidtávú vagyonosodás a cél, hanem a fairplay és a transzparencia, mindez természetesen a minőségi kivitelezés mellett. Minőségi nívómat, professzionizmus iránti elkötelezettségemet a BMW-vel való együttműködésem során határoztam meg. Az ott elvárt precíziót veszem az átadott munka "minimális" minőségi szintjének. 6 év webshop marketinges tapasztalatom van, 4 évig szolgáltatás-marketing volt a fő csapásvonal. A 2 év online újságírás során 4581 cikkem jelent meg. Azóta további 1500+ tartalmat írtam és fordítottam változatos weboldalak számára. Mindemellett SEO írással, webshopok "seo-sításával", social media tartalomgyártásával, PPC kampánytervezéssel és -kivitelezéssel, marketing stratégia és -terv írással, weboldal és webshop építéssel, webszöveg- webshop termékszöveg- blog- PR- szakdolgozat és bármilyen tanulmány megírásával is megbízhatnak. Szeretettel várom a megkereséseket, szabad kapacitással és szakértői alvállalkozói körrel rendelkezem.

15 éve foglalkozom online marketinggel, 5 éve építem az ügynökségemet hasonló szellemiségű alvállalkozókkal dolgozva. Nem a rövidtávú vagyonosodás a cél, hanem a fairplay és a transzparencia, mindez természetesen a minőségi kivitelezés mellett. Minőségi nívómat, professzionizmus iránti elkötelezettségemet a BMW-vel való együttműködésem során határoztam meg. Az ott elvárt precíziót veszem az átadott munka "minimális" minőségi szintjének.

6 év webshop marketinges tapasztalatom van, 4 évig szolgáltatás-marketing volt a fő csapásvonal. A 2 év online újságírás során 4581 cikkem jelent meg. Azóta további 1500+ tartalmat írtam és fordítottam változatos weboldalak számára. Mindemellett SEO írással, webshopok "seo-sításával", social media tartalomgyártásával, PPC kampánytervezéssel és -kivitelezéssel, marketing stratégia és -terv írással, weboldal és webshop építéssel, webszöveg- webshop termékszöveg- blog- PR- szakdolgozat és bármilyen tanulmány megírásával is megbízhatnak.

Szeretettel várom a megkereséseket, szabad kapacitással és szakértői alvállalkozói körrel rendelkezem.

Nyelvtudás

Német, Angol, Spanyol, Magyar, Román

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 70 638 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek