Kállai Péter

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat

Magamról

Kedves érdeklődő! Főkènt Hideg burkolással foglalkozom közel 10 év folyamatos tapasztalatal rendelkezem , Szolnok-tól néhány km-re lakom többnyire Budapest és környékén munkálkodom ,elsősorban burkolatok kivitelezésével foglalkozom kül- és beltérben egyaránt. De mind e mellett pl : egy fürdőszoba felújítás során kapcsolódó munkákat is el végzem Nyílás zárók cseréje, fürdőkád beépítése,èpített zuhany , és egyébb feladatok, minden korszerű technológiàt ismerve munkáim mindíg legjobb tudásom szerint vègzem illetve ügyfeleim minden igenyènek eleget tève! Minden elvégzett munkàra Garancia! Személyes felmérés előtt indikatív ár ajánlat amit néhány információt követően el készítek önnek. -Minden a meg beszéltek alapján készül! - Becsületesen Szakszerűen el végzett munka ! -Pontosàg! Amit ígérek be is tartom ! - Tisztán,Gyorsan, Főként Egyedül dolgozom. -Baratsagos közvetlen hozzá állás ! - Meg felelő szerszámozotsag,Szakmai követelmények be tartása! -Gipszkarton válaszfal, mennyezet -Nyílás záró beépítés (nem méret azonos sem gond) -Kád beépítés előtèt fal készítése -Falsík mögötti Wc tartály telepítes burkolással -èpített zuhany víz szigetelésel -Y-tong falak -fürdő szoba falazat rész Glettelès festès -Aljzat ki egyenlítés padlopon és beton javító habarcsal. És még számtalan egyébb munkafolyamat ami lakás felújítással kapcsolatosan, kérem érdeklődjön ! Közterületen Megtekinhető referenciàk -Budapest Erzsébet tér 1300m2 ragasztott travertin mészkő burkolat! -Akvarium klub vízlépcső  Hogyan válasszunk szakembert ? Sajnos egyre több negatív visszajelzést kapok a megrendelőktől így gondoltam néhány gondolatot meg osztok. - Olcsó/Drága ár ajánlat többihez képest?Hideg burkolás ár ? Minimum 7.500/12.000 ft/M2-tól természetesen nagyobb felületekre, kissebb felület többnyire egy összegű. - Referencia fotók lehetőség szerint folyamatok között is nem csak kész munkáról, Így lehet ki szűrni a fotóvissza èlèst. - Tèteles Ár ajánlat ! - Érdemes utána nézni adott munka milyen folyamatokkal jár és miért szükséges ? Fel kérdezni a szakembert hasonló gondolatokkal rendelkezik e? Illetve nem csak csinálja a folyamatokat tisztában van e vele mi miért szükséges. Remélem segítettem köszönöm hogy itt járt! Szép napot kívánok! Üdvözlettel: Péter!

Kedves érdeklődő!

Főkènt Hideg burkolással foglalkozom közel 10 év folyamatos tapasztalatal rendelkezem , Szolnok-tól néhány km-re lakom többnyire Budapest és környékén munkálkodom ,elsősorban burkolatok kivitelezésével foglalkozom kül- és beltérben egyaránt.

De mind e mellett pl : egy fürdőszoba felújítás során kapcsolódó munkákat is el végzem Nyílás zárók cseréje, fürdőkád beépítése,èpített zuhany , és egyébb feladatok, minden korszerű technológiàt ismerve munkáim mindíg legjobb tudásom szerint vègzem illetve ügyfeleim minden igenyènek eleget tève!

Minden elvégzett munkàra Garancia!

Személyes felmérés előtt indikatív ár ajánlat amit néhány információt követően el készítek önnek.

-

Minden a meg beszéltek alapján készül! - Becsületesen Szakszerűen el végzett munka ! -Pontosàg! Amit ígérek be is tartom ! - Tisztán,Gyorsan, Főként Egyedül dolgozom. -Baratsagos közvetlen hozzá állás ! - Meg felelő szerszámozotsag,Szakmai követelmények be tartása!

-Gipszkarton válaszfal, mennyezet

-Nyílás záró beépítés (nem méret azonos sem gond)

-Kád beépítés előtèt fal készítése

-Falsík mögötti Wc tartály telepítes burkolással

-èpített zuhany víz szigetelésel

-Y-tong falak

-fürdő szoba falazat rész Glettelès festès

-Aljzat ki egyenlítés padlopon és beton javító habarcsal.

És még számtalan egyébb munkafolyamat ami lakás felújítással kapcsolatosan, kérem érdeklődjön !

Közterületen Megtekinhető referenciàk

-Budapest Erzsébet tér 1300m2 ragasztott travertin mészkő burkolat!

-Akvarium klub vízlépcső 

Hogyan válasszunk szakembert ? Hogyan válasszunk szakembert ?

Sajnos egyre több negatív visszajelzést kapok a megrendelőktől így gondoltam néhány gondolatot meg osztok.

- Olcsó/Drága ár ajánlat többihez képest?Hideg burkolás ár ?

Minimum 7.500/12.000 ft/M2-tól természetesen nagyobb felületekre, kissebb felület többnyire egy összegű.

- Referencia fotók lehetőség szerint folyamatok között is nem csak kész munkáról, Így lehet ki szűrni a fotóvissza èlèst.

- Tèteles Ár ajánlat !

- Érdemes utána nézni adott munka milyen folyamatokkal jár és miért szükséges ? Fel kérdezni a szakembert hasonló gondolatokkal rendelkezik e?

Illetve nem csak csinálja a folyamatokat tisztában van e vele mi miért szükséges.

Remélem segítettem

köszönöm hogy itt járt!

Szép napot kívánok! Üdvözlettel: Péter!

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(4 értékelés)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Melegburkolás (1)
Kőműves szolgáltatások (2)
Egyéb (1)
Minden (4)
Pintér Virág

egy éve

Sajnos az előző mester ember szó nélkül "el tünt" így gyors meg oldásra volt szükség, először használtuk a Q job oldalt amin keresztül Jutottunk el Péterhez aki meg lehetősen gyorsan reagált a hívást követő ötödik napon már a kész burkolatról írom ezt az értékelést le vagyunk nyűgözve szép precíz munka nagyon hozzá értő hozzá állas valóban jól felkészült szerszámozott és meg bízható! Gratulálok neki és Ne adjon lejebb nagyon jól csinálja amit csinál ki tartást és sok sikert kívánunk ! Tisztelettel .: Pintér Virág

0
0
Péter válaszolta

egy éve

Azonnal reagált az üzenetemre és sikerült is meg egyezni !
Ádám

egy éve

Néhany információ meg osztása után kaptam egy ár ajánlatot amit el fogadtam,ezt követően személyes fel mérés picit félelemmel kezdtünk bele mivel voltak negatív tapasztalataink szakemberekkel,de már az első munkanap végén meg nyugodtunk hogy sikerült egy jó és megbízható szakembert találni Péter nagyon udvarias és mind végig nagyon jó elképzelései voltak amit hibátlanul meg is valósított,úgy gondolom mindvégig nagyon jól együtt működtünk úgy hogy nyugott szível ajánlom.

0
0
Péter válaszolta

egy éve

Gyors korekt tudja mit szeretne negatívum pontatlan lapok de ezt le számítva minden rendben
Dr.bírónè Àgnes

egy éve

Szinte pár percen belül kaptam választ meg keresèsemre ,nagyon kedves fiatal ember és egy igazi korekt jó szakember Ajànlom mindenkinek ! Valóban meg bízható! Ami manapság ritka...

0
0
Ana

egy éve

Csak jót tudok mondani róla. Remek kommunikáció, gyorsan reagált a feladatra, 1 órán belül el is készült vele. Egyszerű a vele való együttműködés. Köszönöm!

0
0
Péter válaszolta

egy éve

Lényegretörő,gyors kommunikáció, egyszerű feladat köszönöm a lehetőséget Üdv! ..

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    5137, Jászkisér

  • Telefon

    +36 20 612 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek