Kállai Kállai Péter

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Értékelések
 • Kapcsolat

Magamról

Tisztelt érdeklődő! Hideg burkolással foglalkozom közel 10 év folyamatos tapasztalatal rendelkezem elsősorban burkolatok kivitelezésével foglalkozom kül és beltérben egyaránt. De mind e mellett pl : egy fürdőszoba felújítás során kapcsolódó munkákat is el végzem Nyílás zárók cseréje, fürdőkád beépítése és egyébb feladatok szinte gyermekkorom óta mukàlkodom Építő iparban minden korszerű technológiàt ismerve munkáim mindíg legjobb tudásom szerint vègzem illetve ügyfeleim minden igenyènek eleget tève! Minden elvégzett munkàra Garancia! Keressen bizalommal! Nincsenek konkrét tervei ? Az sem jelent gondot segítek meg tervezni az ön számára legmegfelelőbb konstrukciót ki választva vagy éppen a leggazdaságosabb meg oldást anyag és munka díj szempontból is ! Nèhany valós tény rólam : -Minden a meg beszéltek alapján készül! -Nincsek ígérgetések valótlan állítások! - Becsületesen Szakszerűen el végzett munka ! -Pontosàg! Amit ígérek be is tartom ! - Tisztán,Gyorsan, Egyedül dolgozom -Baratsagos közvetlen hozzá állás ! - Meg felelő szerszámozotsag! -Gipszkarton válaszfal, mennyezet -Nyílás záró beépítés (nem méret azonos sem gond) -Kád beépítés előtèt fal készítése -Falsík mögötti Wc tartály telepítes burkolással -èpített zuhany víz szigetelésel -Y-tong falak -fürdő szoba falazat rész Glettelès festès -Aljzat ki egyenlítés padlopon és beton javító habarcsal És még számtalan egyébb munkafolyamat ami lakás felújítással kapcsolatosan kérem érdeklődjön ha csak szakmai tanácsadásra van szüksége akkor keressen bizalommal! -Közterületen Megtekinhető referenciàk -Budapest Erzsébet tér 1300m2 travertin mészkő burkolat! -Akvarium klub vízlépcső 

Tisztelt érdeklődő!

Hideg burkolással foglalkozom közel 10 év folyamatos tapasztalatal rendelkezem elsősorban burkolatok kivitelezésével foglalkozom kül és beltérben egyaránt. De mind e mellett pl : egy fürdőszoba felújítás során kapcsolódó munkákat is el végzem Nyílás zárók cseréje, fürdőkád beépítése és egyébb feladatok szinte gyermekkorom óta mukàlkodom Építő iparban minden korszerű technológiàt ismerve munkáim mindíg legjobb tudásom szerint vègzem illetve ügyfeleim minden igenyènek eleget tève!

Minden elvégzett munkàra Garancia!

Keressen bizalommal!

Nincsenek konkrét tervei ? Az sem jelent gondot segítek meg tervezni az ön számára legmegfelelőbb konstrukciót ki választva vagy éppen a leggazdaságosabb meg oldást anyag és munka díj szempontból is !

Nèhany valós tény rólam :

-

Minden a meg beszéltek alapján készül! -Nincsek ígérgetések valótlan állítások! - Becsületesen Szakszerűen el végzett munka ! -Pontosàg! Amit ígérek be is tartom ! - Tisztán,Gyorsan, Egyedül dolgozom -Baratsagos közvetlen hozzá állás ! - Meg felelő szerszámozotsag!

-Gipszkarton válaszfal, mennyezet

-Nyílás záró beépítés (nem méret azonos sem gond)

-Kád beépítés előtèt fal készítése

-Falsík mögötti Wc tartály telepítes burkolással

-èpített zuhany víz szigetelésel

-Y-tong falak

-fürdő szoba falazat rész Glettelès festès

-Aljzat ki egyenlítés padlopon és beton javító habarcsal

És még számtalan egyébb munkafolyamat ami lakás felújítással kapcsolatosan kérem érdeklődjön ha csak szakmai tanácsadásra van szüksége akkor keressen bizalommal!

-Közterületen Megtekinhető referenciàk

-Budapest Erzsébet tér 1300m2 travertin mészkő burkolat!

-Akvarium klub vízlépcső 

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(4 értékelés)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Melegburkolás (1)
Kőműves szolgáltatások (2)
Egyéb (1)
Minden (4)
Pintér Virág

7 hónapja

Sajnos az előző mester ember szó nélkül "el tünt" így gyors meg oldásra volt szükség, először használtuk a Q job oldalt amin keresztül Jutottunk el Péterhez aki meg lehetősen gyorsan reagált a hívást követő ötödik napon már a kész burkolatról írom ezt az értékelést le vagyunk nyűgözve szép precíz munka nagyon hozzá értő hozzá állas valóban jól felkészült szerszámozott és meg bízható! Gratulálok neki és Ne adjon lejebb nagyon jól csinálja amit csinál ki tartást és sok sikert kívánunk ! Tisztelettel .: Pintér Virág

0
0
Kállai Péter válaszolta

7 hónapja

Azonnal reagált az üzenetemre és sikerült is meg egyezni !
Ádám

8 hónapja

Néhany információ meg osztása után kaptam egy ár ajánlatot amit el fogadtam,ezt követően személyes fel mérés picit félelemmel kezdtünk bele mivel voltak negatív tapasztalataink szakemberekkel,de már az első munkanap végén meg nyugodtunk hogy sikerült egy jó és megbízható szakembert találni Péter nagyon udvarias és mind végig nagyon jó elképzelései voltak amit hibátlanul meg is valósított,úgy gondolom mindvégig nagyon jól együtt működtünk úgy hogy nyugott szível ajánlom.

0
0
Kállai Péter válaszolta

8 hónapja

Gyors korekt tudja mit szeretne negatívum pontatlan lapok de ezt le számítva minden rendben
Dr.bírónè Àgnes

8 hónapja

Szinte pár percen belül kaptam választ meg keresèsemre ,nagyon kedves fiatal ember és egy igazi korekt jó szakember Ajànlom mindenkinek ! Valóban meg bízható! Ami manapság ritka...

0
0
Ana

8 hónapja

Csak jót tudok mondani róla. Remek kommunikáció, gyorsan reagált a feladatra, 1 órán belül el is készült vele. Egyszerű a vele való együttműködés. Köszönöm!

0
0
Kállai Péter válaszolta

8 hónapja

Lényegretörő,gyors kommunikáció, egyszerű feladat köszönöm a lehetőséget Üdv! ..

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  5137, Jászkisér

 • Telefon

  +36 20 612 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek